Wednesday, June 20, 2012

Bye Bye Senggugut... Makin Sihat, Berseri & Ceria Menjelang Hari Bahagia...

Ini kisah Ayong, sepupu En Billy yg juga pengguna GLA Complex Shaklee. Dia amik GLA untuk atasi masalah senggugut yg teruk setiap kali menstrual.

Baru-baru ni Ayong bertunang, dia memang dah lawa. Ditambah pulak dengan touch-up mak andam lagilah nampak cantik sangat Ayong. Tambahan lagi Ayong makan GLA secara konsisten sejak 2 bulan lepas. GLA kan ada vitamin E, jadi secara tak langsung ia menjaga kulit Ayong & dia memang nampak makin cantik sekarang... ;)



Dengan sepupu, Chu Uly aka org kuat majlis :)



Kitorang pun nak bergambar sama pengantin :)



Cerita Ayong lepas amalkan GLA Complex untuk atasi masalah senggugutnya yg sangat teruk sebelum ni:



Alhamdulillah..sangat berkesan! Sebenarnya Ayong makan tak sampai sebulan dah nampak kesan. Sebab dia amik GLA beberapa hari sebelum period dan tak sesakit sebelum ni! Cuma Ayong tunggu period kali kedua sebab nak tengok betul ke dah tak senggugut teruk macam dulu.

Syukur... perubahan ketara dan paling membahagiakan Ayong menjelang hari bahagianya tak lama lagi :)

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Konsultasi disertakan untuk mereka yang mendapatkan produk dari saya sahaja.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Nakkan tips lain?

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...