Sunday, July 15, 2012

BBQ Untuk Keluarga :)

Baru-baru ni saya belanja keluarga buat BBQ kat rumah mak. Alhamdulillah.. bonus Shaklee kali ni memang dah niat nak belanja keluarga dua-dua belah pihak & Allah makbulkan doa saya :)

Saya minta akak Nor tolong sediakan apa yg patut, sebab Akak dengan Abg Romzi memang pakar dlm bab BBQ ni. Kitorang sampai je rumah mak dah siap-siap semua. Tinggal nak bakar je lagi. Bagusnya ada org yg tolong siapkan semua hehehe ;)

Lagi bagus bila kita tau makan je kan :)

Hero2 sedang menjalankan tugas masing-masing.


Darling saya dengan kain pelikat je. Kain pelikat pun pelikatlah.. Janji tak hangus :)


1st round.


Makanlah puas-puas! :)


Gambar tengah makan tak sempat amik sebab dah feeling makan je kan... :)

Untuk keluarga kat Semenyih, kami makan kat Ayam Penyet Wong Solo.


Kali ni pulak sebab feeling syok nak makan ayam penyet sampai terlupa nak amik gambar hidangannya :) Alhamdulillah, masakan kali ni cukup rasa, taklah masin tahap tak boleh belah macam haritu... :)

Apapun, Alhamdulillah... tertunai sudah niat nak belanja ahli keluarga kedua2 belah pihak dengan bonus Shaklee. Semoga dengan kegembiraan & doa semua ahli keluarga, biz saya lebih maju lagi di masa hadapan. Dapat belanja customer2 saya pulak lepas ni ;) Doakan ye :) Amin...

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Konsultasi disertakan untuk mereka yang mendapatkan produk dari saya sahaja.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...