Thursday, July 5, 2012

Berjaya Akhirnya Dengan Set 3M!

Mesej ringkas Latipah Umar, rakan se-U tapi tak pernah kenal. Shaklee yg pertemukan kami :)


"Sy sbnrnya nk ucapkan ribuan terima kasih sbb knlkan sy dgn shaklee..alhamdulilah smpi disaat ni saya masih blh fully bf anak sy..sbnrnya dr anak 1st lg sy mmg nak bf kan anak saya..tp apakan daya..syukur Allah dgr doa sy..dia temukan saya ngan awak..maka anak ke3 akhirnya dpt gak fully bf..sy hrp sy dpt meneruskannya shgga lah umur anak saya 6bln sekrg2nya..amin...
"

Alhamdulillah, dari awal sebelum bersalin Tipah skodeng pasal Shaklee kat saya. Kini impiannya untuk menyusukan baby sepenuhnya dengan susu ibu terlaksana jua dengan bantuan Set 3M Shaklee! Tipah add on zinc utk Set Bersalin yg lepas. Baby Tipah sekarang ni dah masuk 3 bulan lebih.

Betulkan Tipah? Saya dah cakap, TIPS EKSLUSIF yg saya sertakan jika diikut secara konsisten insya allah berhasil :) Semuanya kuasa Allah & kita sebagai ibu perlu berusaha sebaiknya. Syukurlah!

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Konsultasi disertakan untuk mereka yang mendapatkan produk dari saya sahaja.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...