Sunday, July 15, 2012

Minggu Depan Puasa... Seronoknya!

Alhamdulillah, memang tak sabar menanti ketibaan bulan Ramadhan yg istimewa ini. Berdebar-debar pun ada, maklumlah tahun ni puasa sambil menyusukan Anieq pulak :)

Tahun lepas, puasa sambil mengandung. Alhamdulillah cemerlang! Tahun sebelumnya saya berjaya berpuasa sambil menyusukan Aien 2 tahun berturut-turut. Cemerlang juga! Tahun ni, Insya Allah puasa sambil menyusukan Anieq 24jam! Itu debaran yang sebenarnya :)

Namun, saya yakin mampu meneruskan ibadah puasa dengan persediaan awal iaitu Performance Drink!


Minuman tenaga yg tinggi kalori ini mampu membekalkan daya tahan dan tenaga yg lebih lama walaupun semasa kita berpuasa.


Ia juga sangat bagus dalam membantu mengekalkan kandungan air dalam badan, maklumlah masa puasa kan tak dapat nak minum air selalu... jadi, secara tak langsung ia mencegah hidrasi berlaku dalam tubuh kita melalui imbangan elektrolit yg terkandung di dalamnya.


Selain tu, saya dah latih diri berpuasa sunat sebelum ketibaan Ramadhan ini. Jadi, keyakinan untuk melakukan ibadah puasa Ramadhan tahun ni makin kuat. Di samping vitamin2 penyusuan yg saya amalkan iaitu Set 3M :).

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Konsultasi disertakan untuk mereka yang mendapatkan produk dari saya sahaja.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Nak tau lebih lanjut?

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...