Tuesday, July 31, 2012

Set 3M Beserta Tips Exclusive Saya Khas Untuk Anda!

Semalam terima sms ni. Dari Anis Mimi Zoolkafli, salah seorang pengguna Set 3M+zinc (untuk bersalin):

"Salam akak. Akak, Anis ni. Betul la. Alhamdulillah, hari kedua ni b***st saya dah bengkak susu jugak. Rezeki anak alhamdulillah. Tq akak!!"

Anis pernah berniat nak susu yg banyak mcm saya, hari kedua bersalin susu dia pun dah bengkak macam saya :) Alhamdulillah...

Macam mana Anis dapat bengkak susu pada hari kedua pantang?

Harini Anis komen di wall post saya:


"Kak fadilah, tq very much dgn tips pemakanan smua. Alhmdulillah lps guna set ni, rs bertenaga even dlm pantang. Byk bnda boleh buat sndiri. Dan plg bersyukur rezki baby murah sgt dgn susu bdn kita ni..bengkak2 jd nya."

Setiap pelanggan saya diberikan TIPS EXCLUSIVE... khas untuk anda. Jadi, anda bukan membeli sambil dibiarkan terpinga2 tanpa bimbingan ya! Lebih2 lagi ibu yg baru belajar nak menyusukan bayi anda. Saya akan bantu selagi termampu :)

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Konsultasi disertakan untuk mereka yang mendapatkan produk daripada saya sahaja.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...