Sunday, July 29, 2012

Set 3M Yang.... Macam-macam Ada!

Jom kita kongsikan pengalaman-pengalaman MENYERONOKKAN ibu-ibu berpuasa dengan vitamin-vitamin Shaklee khasnya SET 3M!:

Perkongsian dari Shima Samat:

"Sesi kedua pumping di hari pertama berpuasa. Alhamdulillah, sahur pagi tadi ambil esp + pd + mealshake + kurma".


Letih lesu sepanjang hari berpuasa? Cubalah ESP. Bak kata Hidayah:


"Salam...akak...mmg best la ESP ni..dah masuk puasa hari ke3..mmg x rasa lapar sgt...nampak sgtlah beza puasa sebelum sebelum ni dgn puasa tahun ni..yg lagi bestnyer puasa tahun ni sy menyusukan, tp lagi bertenaga..hehe.."

Dahaga pun kurang dengan Performance Drink. Kata Hazel Mahmud:


"dlm bulan puasa ni saya makan set B, PD & ESP...tak la rasa letih sgt..dahaga pun kurang..alhamdulillah..anak & husband pun suka minum PD..."

Perkongsian Emma Kartika:


Ajlaa Hashim Al-Juffry Sharing:


"Alhamdulillah, sepanjang berpuasa ni, saya HANYA bersahur dengan ESP dan PD (blended with freshmilk,oat and kurma). Saya rasa bertenaga dan tidak letih walaupun menyusukan. Milk supply saya seperti biasa! Ajaib. Bimbang juga susu drop, but all is well :) You guys should try it!!"

Sampai ke petang masih bertenaga. Kongsikan pengalaman Wardah As-Syauqah:


"alhamdulillah isyaAllah masuk 5 hari dh kite berpuasa dan dh 5 hari sy mkn PD.. rasa bertenaga dan perut tak masuk angin walaupn ank kerap menyusu.. puasa ke dua, sy & hubby bergotong royong mmbersihkn halaman umah yg dh lama terbiar disebabkan kesibukan masa...alhamdulillah smpai kepetang ktorg still lg bertenaga... hehe hasil penangan PD.. terbaikkkkkk..."

Latipah Umar kata stok susu lebih banyak daripada biasa:


"Alhamdulilah..x sangka sgt hr ni dpt bwk balik 20oz,biasanya 15oz je..ramadhan yg penuh kebrktn ni,menambahkan lg rezeki bb sy..syukur ya ALLAH..smg ianya boleh berterusan sebegini.."

Walaupun dah nak berbuka, susu masih banyak! Pengalaman Eyna Sediye:

"alhamdulillah sgt2...mama sndri x sangka still akan dpt cam ni even pump time da mood nk berbuka...kul 7pm..22/7/2012"


Best sangat kan?

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Konsultasi disertakan untuk mereka yang mendapatkan produk daripada saya sahaja.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...