Saturday, July 21, 2012

Teringat Kali Pertama Jatuh Cinta... :)

Ku jatuh cinta padamu.... bukan kat en Billy tapi kat Performance Drink!

Dari packaging lama


Sampai sekarang dah packaging baru


Performance Drink nilah suplemen pertama saya beli dengan Shaklee. Juga Alfalfa sebagai milk booster. Dah 4 tahun saya makan Shaklee. Teringat masa tu nak puasa, mencari2 suplemen untuk puasa sambil menyusukan Aien. Gelabah takut susu kurang masa puasa (sebab suka baca mitos penyusuan masa puasa). Akhirnya, Allah gerakkan hati saya. Dipertemukan dengan Kak N, cikgu saya dalam Shaklee. Sampai nama Kak N dalam handphone masa tu saya tulis 'Norita Performance Drink'! Hehe.. kelakar pulak bila teringat2. Sampai sekarang ni handphone saya masih lagi guna nama Kak N - Norita Performance Drink ;)~ kenangan tu akak...

Alhamdulillah, atas usaha saya tu, saya berjaya puasa dengan cemerlang. Bukan setakat jaga kualiti ketahanan badan, saya juga tak lalai mengepam & bersahur elok2 serta amalkan cara2 yg sepatutnya berpuasa sambil menyusukan anak.

Selama 2 tahun menyusukan Aien sepenuhnya dengan susu ibu, 2 tahun berturut2 jugalah saya berpuasa di samping mangamalkan vitamin2 Shaklee. Begitu juga masa 6 bulan mengandungkan Anieq tahun lepas, kuat & sihat dengan vitamin2 Shaklee masa puasa.

Tahun ni, cabarannya berbeza sikit sebab menyusukan Anieq 24jam direct feeding! Baby boy pulak kan...kuat nenen! Tapi macam sebelum2 ni, saya memang dah get ready dengan suplemen2 yg sepatutnya.

Insya allah, semoga Allah permudahkan puasa saya tahun ni dan saya dapat berpuasa dengan cemerlang.... Amin:)

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Konsultasi disertakan untuk mereka yang mendapatkan produk dari saya sahaja.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)


No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...