Wednesday, August 29, 2012

Pentingnya Beli Dengan Pengedar Yang Berdaftar


Saya sangat berbangga dengan suami2 yg sudi mengambil berat membelikan Vitamin2 Shaklee untuk isteri masing2. Tapi saya nasihatkan anda beli dengan dealer berdaftar ataupun kalau nak beli sendiri di branch, silalah gunakan ID saya: 852401.

Anda masih dapat beli dengan harga ahli serta tambahan bonus isteri anda dapat khidmat nasihat PERCUMA!

Janganlah terus beli tanpa berbincang dengan isteri sebab
kesian dia.. elok2 dia happy bila cik abang bawak balik vitamin2 SHAKLEE sampai 6 jenis tu tapi akhirnya terpinga2 tak tau nak makan mcm mana...

Jadi, sangat penting anda beli dengan org yg boleh berikan konsultasi sepanjang hayat. Nakkan konsultasi PERCUMA dari saya? Mudah je. Order dengan saya/boleh terus ke branch berdekatan & gunakan ID saya di atas.

** Nota: Ini kisah benar. Dah byk kali berlaku cuma pukul 2.42 pagi tadi sangat tersentuh hati bila terima sms dari ibu beranak kembar yg minta tlg sangat2 kat saya bg tips & panduan pengambilan Set 3M. Ianya exclusive utk pelanggan2 saya sahaja.

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian dari saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...