Sunday, September 16, 2012

Morning Sickness??? Syuhhhh.... Pergi Jauh-jauh!!!!!

Simpati saya baca status member yg tengah preggy kat Facebook pagi ni. Tak larat dengan alahan morning sickness sampai nak makan apa pun tak boleh masuk ke tekak. Risau kan bila nak makan apa pun tak boleh.. macam mana nak dapat khasiat & tenaga utk ibu & baby dalam perut tu?

Cara mudah nak dapatkan khasiat bagi ibu & baby, boleh cuba Meal Shakes. Insya allah walaupun tak selera nak makan atau tak boleh telan apa pun makanan, ibu & baby masih dapat khasiat yg diperlukan.


Kandungan pelbagai vitamin dalam Meal Shakes insya allah membantu melengkapkan nutrisi yg tak dapat diperolehi daripada sumber makanan sebab morning sickness


tengok pun dah terliur, apa lagi kalau minum. Memang sangat sedap!!!


Tak rugi mencuba, daripada membiarkan diri kita lemah tak bermaya dan bayi dalam kandungan kurang khasiat...

Ni gambar saya masa mengandungkan Anieq pada usia awal-awal kehamilan. 2 bulan lebih. Alhamdulillah, vitamin2 kehamilan Shaklee memang sangat2 membantu memberikan extra tenaga kat saya :) Memang ada mual-mual tapi terkawal. Sempat lagi nak join seminar Euphoria Shaklee tau!


Nak cuba?

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian dari blog ini.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...