Sunday, September 30, 2012

Set Bersalin ~ Vitamin Pilihan Terkini :)

Berpantang dengan vitamin adalah resolusi terkini bagi ibu2 lepas bersalin. Saya dah alami betapa bestnya kita sentiasa cergas walaupun bersalin secara czer, malah tak letih pun nak bangun malam menyusukan Anieq Sufi.

Mestilah best bila susu banyak, badan kuat, sihat, happy dan paling tak percaya bila org yg datang melawat kata "awak tak macam lepas czer je.." :)

Anda nak merasai pengalaman berpantang yg best macam yg saya alami? Kongsikan pengalaman saya berpantang dengan vitamin2 Shaklee dan dapatkan TIPS EXCLUSIVE khas untuk anda dengan setiap pembelian daripada saya :)

Selanjutnya boleh baca di sini:

Set Bersalin Shaklee yang best!

Nak beli vitamin-vitamin Shaklee dengan harga ahli? Memang ada harga diskaun untuk anda :)

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Nak order dengan saya pun boleh. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...