Wednesday, September 5, 2012

Sudah Ku Kata, Hebat Penangannya!

Saya chatting dengan kawan se-U saya ni masa bulan puasa haritu lagi. Dia sebenarnya saja nak kongsi hasil pengambilan secara konsisten vitamin2 Shaklee dengan saya. Maklumlah, sebelum2 ni memang dia selalu culas ambil vitamin tapi tidak lagi sekarang.

Macam2 yg dikongsikan...



Ini yg saya nak highlight :)


Komen saya ;)


Hahaha.. sorry lah ye. Ni dah termasuk cerita 18sx pulak dah...


Terus mengakui keberkesanan Alfalfa. Betul2 cukup puas hati ni :)


Bila kita sihat zahir & batin, kebahagiaan tu terserlah...


Kedua-dua couple ni kawan baik kami. Mil kawan baik saya & suaminya P.E kawan baik En Billy. Tak sangka kami berjodoh dengan kawan2 masa belajar dulu. Patutlah saya dapat UPM, bukan UTM seperti yg diimpikan. Rupanya nak bertemu dengan P.E yg menjadi pencetus perhubungan CINTA saya & si buahatikusayang ;). Panjang kalau nak cerita. Nanti bila ada masa kita story panjang lebar.

Berbalik kepada cerita Alfalfa tadi, Mil ambil untuk mengatasi masalah dalaman dirinya... keputihan yg semakin teruk. Alhamdulillah, dia berjaya mengatasi masalah tersebut malah dapat bonus lagi bila Alfalfa memberi kesan sampingan yg lain :) Senang kan nak bercerita bila dah kenal rapat. Perkongsian yg memberi kebaikan untuk semua.

Bukan Mil je yg dapat kesan macamni tau. Sesiapa pun yg mengamalkan pengambilan Alfalfa dengan konsisten mesti setuju & dapat rasa kesan yg sama. Ni lagi satu kisah BEST Alfalfa ;) Boleh baca kat sini ye!


Alfalfa digunakan sebagai milk booster bagi ibu2 menyusu, di samping membantu mengatasi masalah keputihan & kekeringan di kalangan wanita yg menyusu bayi. Ia juga membuatkan tubuh badan kita berbau wangi kerana bau alfalfa tu sendiri yg seakan pudina. Takdelah badan kita berbau rempah kalau makan milk booster. Dan untuk keputihan tak perlu menggunakan ubat klinik yg membuatkan kita 'terpaksa' menyumbat sesuatu ke dalam vagina utk mengubatinya. Telan je Alfalfa, senang... :)

Info tentang Alfalfa:

Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil

Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
• Sumber semulajadi alfalfa.
• Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air
sebagai minuman herba semulajadi.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik (SLE) perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

sumber: Shaklee Malaysia.

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian dari blog ini.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Nak tau lebih lanjut?

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...