Saturday, October 27, 2012

Pasangan Bahagia

Nilah pasangan bahagia abad ini :)))


Syukur... telah dikurniakan sepasang anak yg cantik


Dan hensem... ;)


Semoga kebahagiaan ini kekal selamanya hingga ke syurga....

~ AMIN ~

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

Friday, October 26, 2012

Offer di Hari Raya Korban

Alhamdulillah.. Hari Raya pun ada yg minta proceed order ESP ♥ BELI 6 PERCUMA 1 ♥ untuk dapat harga jimat dan FREE membership sebelum tarikh akhir 31 Oktober ni.


Anda yg lain, jomla ambil peluang :)

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

Thursday, October 25, 2012

Sijil Halal Shaklee 2012

Amboi.. makin ramai peminat vitamin2 Shaklee ni, makin banyak pula persoalan yg diajukan. Jom saya nak kongsikan sijil halal Shaklee kat sini.


Shaklee HALAL ye! :)

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

VITAMIN SHAKLEE DILULUSKAN OLEH KKM

Ada yang bertanya tentang status vitamin2 Shaklee ni... ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia ke tak.. bla.. bla.... Jangan bimbang, Shaklee ada kelulusan KKM ye... :)

Inilah buktinya!


Jadi, jangan ragu-ragu nak ambil  :)

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

Terkesan Dengan Peringatan Ini...


Ramai yg dah tau kan saya sekarang buat Shaklee full time. Saya sayangkan bisnes ni dan sentiasa berdoa agar dapat mengikuti jejak langkah upline saya merangkap pengasas Euphoria Shaklee yg menghampiri gelaran JUTAWAN MUSLIMAH (mungkin dah bergelar, dan tak dihebahkan... low profile kan kak....).

Beliau sentiasa mengingatkan kami anak-anak didiknya agar berniaga dengan cara yg betul.

"Berniaga dengan cara yang baik dan jujur nescaya ALLAH sentiasa bersama kita."

Selalu menasihatkan kami agar berdoa jika rasa hampa...

"Ya ALLAH berikan aku keredhaan Mu dan gantikan aku dengan yang lebih baik."

Dan paling penting, selalu mengingatkan kami agar tidak membunuh rakan niaga sendiri...

"Sesungguhnya yang merosakkan harga dan nilai berjual itu adalah musuh ALLAH. Nescaya ALLAH akan berikan mereka kerisauan tak menentu dan sibuk dengan urusan dunia semata2." Nauzubillahi minzalik!

Nasihatnya lagi;

Orang yang buat salah takkan kekal lama. Mari kita balik pada fitrah, berniaga dengan adil dan baik. Semoga apa yang kita lakukan bervisi dan tidak menyimpang dari matlamat sebenar kita berniaga...

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

Sunday, October 21, 2012

Hari Siakap :)

Hari ni saya rajin nak masak ikan siakap. Demi memenuhi permintaan adik bongsu saya ni....


si acu hensem roy ;) Para pembeli vitamin2 Shaklee dengan saya kalau perasan, saya selalu selitkan dalam order anda brochure insurans Pru-BSN. Ni lah dia MOHD SOLIHEN ABU ZARIN, ejen insurans tu :) Siapa yg nak beli insurans, bolehla contact 013-2004805.

Saya masak 2 ekor ikan yg berbeza menunya.

Menu 1: Siakap 3 rasa with ♥


Khas untuk orang dewasa (termasuk En Billy ku yg tercinta)

Menu 2: Siakap masak stim qaseh...


Khas untuk anak2 kecik. Anieq pun boleh makan ni.. sedap! :)

Hari cuti sempatlah nak masak sedap2 & remeh mcmni. Remeh ke? Hehe.. sama je, senang je cuma malas nak layan ikan besar2 :)

Eh.. Jangan lupa offer murah ESP bulan ni. Lagi 11 hari je untuk dapatkan harga sebotol yg murah sangat mana nak dapat kan??

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

Tuesday, October 16, 2012

Nak Free Membership?

Alang-alang Shaklee iklankan ESP bulan ni, apa kata anda grab peluang tu...

BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL!


Terus layak jadi ahli Shaklee PERCUMA! Terus dapat cash bonus bulan depan! Nak???

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

Saturday, October 13, 2012

ESP ~ Banyaknya Kelebihannya!

Lagi kebaikan ESP... Jom baca :)


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Nak cuba?

 ESP PELBAGAI KHASIAT! KLIK SINI :)

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

Friday, October 12, 2012

HadiahTertunggak ;)

Malam tadi setelah lebih sebulan berlalu, akhirnya saya dapat juga hadiah birthday yg ke-32 dari buahatikusayang :) Jeng jeng jeng.....!


Wah.. mentang-mentang sepupu yg jual, boleh main amik2 gambar lak ye.

Memandangkan si isteri dah kurus, maka jari yg runcing ini pun jadi kurus sama.. maka terpasalah ditempah khas ikut saiz jari kurusku ini. Amik masa lama sebab rumit kot maklumlah tempah khas... padahal kata seminggu je. Ni nak kena tukang buat ni! Nasib baik sepupu yg jual, sepupu pun bagi harga sepupu lah walaupun sekarang harga dia dah naik lagi! Hehe.. untunglah sepupumu ni ;) I like!

Apapun, terima kasih cyg sebab bagi hadiah lagi. Padahal hadiah in advance dah dapat dah haritu... ;)

Jika ada yg nak beli barang ni, bolehla contact sepupu saya. Hubungi saya, nanti saya bagi no handphone dia.

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

Thursday, October 11, 2012

Terapi Berjalan

Sekarang ni pagi-pagi mesti bawk Anieq berjalan2 kat rumput depan rumah. Bukan apa, saja nak praktis dia cepat berjalan. Berdiri dah tegap dah siap boleh joget2 lagi, cuma berjalan je dia baru 5 langkah paling jauh ;) hujung bln ni dah nak masuk 11 bulan dah...



Dapat Vitamin E semulajadi :)



Nampak rumput tinggi, cabut rumput dulu :)


Rehat jap.. kepenatan :)


Bilalah nak berjalan laju2 ni Anieq? Bolehla ummi, bila ummi pegang dua2 tangan, Anieq berlari pun boleh hehe... ;)


Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

Tuesday, October 9, 2012

Kesian kan...

Sharing dari Group Kumpulan Sokongan Ibu-ibu Menyusu:

Menggerunkan & kesian kan...


Gambar ni adalah lembu yang disuntik untuk menghasilkan byk susu. Secara semulajadi lembu menghasilkan 1 gelen setiap hari untuk anak lembu dan bukan sehingga 15 gelen untuk sarapan 30 keluarga bg menghasilkan susu utk manusia, mentega, keju ais krim dan produk tenusu yg lain.

Buah dada lembu akan membengkak dan membesar luar dr saiz normal dan yg paling teruk dan kasihan lembu2 ini berjalan mengheret diri mereka atas tanah yang mana ia membawa bengkak, kudis serta jangkitan (nauzubillah).

Lebih 50 antibiotik berbeza digunakan utk pastikan jangkitan dikawal. Lembu mengalami bengkak susu yg mana ia menjadi nanah. Beberapa hormon disuntik utk menggalak pengeluaran susu yg mana ia beri kesan x baik pd manusia seperti kanser payudara, prostat dan kolon.

-------------------------------

Jadi ibu-ibu, sanggupkah kita membiarkan bayi kita seawal usia kelahirannya utk minum susu lembu begini? Fikirkan hak & keperluan bayi kita.... wallahua'lam....

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Nak order dengan saya pun boleh. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

Friday, October 5, 2012

Tanda-Tanda Tubuh Anda Kekurangan Protein

Adakah anda mengalami simptom2 berikut :

# Kulit wajah yang kusam?
# Wajah penuh dengan tompokan bekas jerawat yang hitam?
# Bekas gigitan nyamuk yang akhirnya menjadi kudis dan meninggalkan kesan ?
# Rambut sering gugur?
# Lemah dan tidak bertenaga?

Risiko Kekurangan Protein (umumnya):


# Anemia (kurang darah atau kurang oksigen dalam darah)
# Kidney disease (penyakit buah pinggang)
# Liver (penyakit hati)
# High Cholesterol (kolesterol tinggi)
# Low blood pressure (tekanan darah rendah)
# Low blood sugar (kandungan gula darah rendah)
# Nerve instability (Fungsi saraf tak stabil)
# Peptic ulcer (Ulser perut + usus)
# Poor wound healing (Luka ambat sembuh)
# Poor blood circulation (Pengaliran darah yang tidak lancar)
# Poor vision (Penglihatan kurang baik)
# Irritability (Badan menggeletar)
# Fatigue (Letih lesu)
# Weakness (Lemah)
# Water retention (Tinggi kandungan air dalam tisu badan)
# Prolonged period of time mental retardation (Terancat akal)
# Lack of resistance to infection (Ketahanan badan rendah terhadap jangkitan

Boleh cuba protin Shaklee...


Bulan ni ada offer baik punya!

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Nak cuba?

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Nak order dengan saya pun boleh. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

Thursday, October 4, 2012

Kuih Keria Purple Yang Bukan Hangit ;)

Sarapan pagi ni.


Ini adalah kuih keria dari keledek purple. Jangan kata hangit ye. Walaupun rupanya ala kadar tapi rasanya sedap tau! Lebih sedap bila minum Vico + ESP + Meal Shakes + oat sekali :) Sebab tu si buahatikusayang En Billy senyap je feeling makan sorang2 tadi ;)

** Ops, jangan lupa offer ESP bulan ni! **


Nak cuba?

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda. Untuk offer ini, pembelian 6 botol PERCUMA 1 boleh didapati di cawangan Shaklee. Untuk pembelian sebotol ESP, boleh dapatkannya daripada saya.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

Monday, October 1, 2012

Tidur Lena Tanpa Gangguan Kaki & Perut 'Cramp' Masa Hamil

Biasa kan kita dengar masalah ni melanda ibu-ibu hamil, termasuklah saya sendiri masa mengandungkan Aien dulu. Masa tu tak makan Shaklee. Zaman Anieq, semuanya best. Mengandung pun best. Rasa macam nak mengandung tiap2 tahun... tapi apakan dayaku. Niat nak menyusukan anak2 sampai 2 tahun penuh perlu diutamakan :)

Nanti bolehla baca pengalaman saya mengandung dengan vitamin2 Shaklee kat sini. Memang pengalaman yg indah, dengan perut cantik takde stretch mark... kulit cantik... badan cergas... taklah lembik2 lemah je walaupun usia kandunagn dah makin lama makin besar. Anak terjaga, suami pun terjaga.... ehem... ;P Suami pun senang hati nak bagi isteri mengandung lagi (amboi!)

Dah.. ish, melalut pulak :) kali ni saya nak kongsikan pengalaman ibu hamil yg dah takyah susah2 hati nak fikir tak dapat tidur lena malam2. Denagn perut yg makin membesar.. malam2 boleh kita rehat & tidur lena dan bangun pagi dengan senyuman. Tak nak?

Jom baca pengalaman Shida Seth pulak:


Salam semua
Sje nk share produk ostematrix....sy nie pregnant 7 bulan..
Mmg kerap la, malam2 kne cramp dkt betis n perut yg berulang2 setiap hari...
Baru 3 hari amalkn ostematrik, 4 bji.....mcm xpecaya lak...mlm tadi xkena langsung.. Walhal hujan lebat n cuace sjuk sangt...
Bgun pg...betapa lancarnye ' usus dicuci' hehehe....
Pasni tido lena da....xyah bgun malam nk hilangkan cramp2.... Tq shaklee :-)

Apa yg diamalkan tu...?


Inilah kelebihan Ostematrix:

Lebih daripada Sekadar Kalsium!

* OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi.

* Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik.

* Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

sumber: Shaklee Malaysia

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Nak cuba?

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Nak order dengan saya pun boleh. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...