Friday, October 12, 2012

HadiahTertunggak ;)

Malam tadi setelah lebih sebulan berlalu, akhirnya saya dapat juga hadiah birthday yg ke-32 dari buahatikusayang :) Jeng jeng jeng.....!


Wah.. mentang-mentang sepupu yg jual, boleh main amik2 gambar lak ye.

Memandangkan si isteri dah kurus, maka jari yg runcing ini pun jadi kurus sama.. maka terpasalah ditempah khas ikut saiz jari kurusku ini. Amik masa lama sebab rumit kot maklumlah tempah khas... padahal kata seminggu je. Ni nak kena tukang buat ni! Nasib baik sepupu yg jual, sepupu pun bagi harga sepupu lah walaupun sekarang harga dia dah naik lagi! Hehe.. untunglah sepupumu ni ;) I like!

Apapun, terima kasih cyg sebab bagi hadiah lagi. Padahal hadiah in advance dah dapat dah haritu... ;)

Jika ada yg nak beli barang ni, bolehla contact sepupu saya. Hubungi saya, nanti saya bagi no handphone dia.

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...