Thursday, November 15, 2012

Borak-borak JUTAWAN MUDA!

Agaknya anda kenal tak Cikgu Amir, jutawan 5 industri yg saya kenal masa pergi seminar baru-baru ni? Saya pun tak kenal dia kalau bukan En Billy ajak saya pergi seminar PERCUMAnya beberapa minggu lepas.


Seminar tu saya bawak sekali anak tau. Ni yg bestnya bila apa yg kita buat anak2 & suami boleh ikut sama.


Dapat pandang dari jauh je...


Siapa tau.. malam tadi, dapat jumpa berdepan dan sempat berborak-borak lagi!


Suka dia tengok Aien rajin menulis kat buku yg saya bawak. Siap dia kata "rajin menulis ya. Dah besar ni jadi penulis ni" Amin... kata-kata tu satu doa kan :) Mana tau masin mulut seorang jutawan yg mendoakan Aien & siapa tau Aien pun akan jadi jutawan macam dia! :)

Nilah salah seorang JUTAWAN MUDA ;) Ada gaya kan... :)


Malam tadi sempat jugak En Billy tanya kat cikgu Amir tentang cadangan saya nak menulis buku. Beliau sangat menggalakkan. Saya nak tulis buku?? Biar betul....

Betul. Semua masih dalam perancangan. Buku apa tu? Nanti dah berjaya disiapkan bolehla anda baca :))

Saya memang nak jadi jutawan sebab saya suka nak kongsi duit & harta saya dengan golongan yg memerlukan di luar sana. Bila saya kaya dengan harta & duit, saya boleh membantu dengan lebih banyak. Memang saya mengimpikan begitu. Termimpi2 saya jadi macam sifu saya, berbelanja ke jalan yg diredhai-Nya.

Semoga tahun baru hijrah 1434 hari ini Allah makbulkan doa saya... AMIN.

----------

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

4 comments :

  1. So how jutawan 5 industri sekarang? saya dengar ramai kene tipu dengan this otai money games.

    ReplyDelete
  2. hahaha, cikgu Amir , lama dah tak jumpa dia, last sekali masa dia jadi cikgu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...