Saturday, November 3, 2012

Emaknye Yang Over!

Ni kisah hari sukan sekolah Aien haritu.


Al kisahnya, pelajar 4 tahun pun terlibat dalam sukan tadika ni. Ala.. sukaneka macam kita suka main masa kecik-kecik dulu :) Bagi kita mungkin takde apa yg menarik, yelah kan sukan budak-budak.. tapi bagi budak kecik macam Aien ni yg belum pun masuk 4 tahun umurnya, sukan ni antara aktiviti best dia!



Saya pun excited sebenarnya. Mana taknya, pertama kali anak masuk sukan! Tu yg terlebih semangat kesukanan tu ;)

Aien masuk semua acara 4 tahun. Tak ramai pun pelajar 4 tahun. Syoklah tengok dia lari malu2 kucing. Tu kat sekolah.. kalau kat rumah takde nak malu-malu kucing pun ;P





Nampak sangat emaknya yang over! Hahaha... ;)


Macam-macam aksi Aien sementara tunggu turn dia. Mak andak amik gambar candid!






Group Aien menang 3 acara dari 4 acara. Syabas! tak sia-sia ummi dia over hehe...




Keluarga pemberi semangat!


Jangan tak tau, ummi yg over pun dapat hadiah tau! Johan acara ibu bapa ;)


Mak + anak dapat hadiah :) Tak sia-sia over acting hehe...
*sila abaikan muka yg baru lepas bersukan tu ye ;)


Bak kata sorang kawan yg juga guru sekolah kebangsaan:


Ko memang guru yg memahami Sek... :)


Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...