Friday, November 23, 2012

Kulit Kusam Dah Makin Berseri Dengan ESP & Masker ESP... Sukanya Dia!

Ni cerita Fatin pulak pasal kulit muka dah makin berseri lepas konsisten ambil ESP selama sebulan. Saya share dari blog umi yg happy ni :)

"Suka sangat bila tengok wajah da berubah daripada kusam kepada lebih berseri2..heheh..Sebenarnya saya memang da makan ESP da hampir setahun tapi sebab saya ni kekadang ada juga skip2, jadi hasilnya takde la nampak sangat. Sampai la bila saya bergambar dengan rakan sewaktu menghadiri SGM, nampak sangat muka saya kusam..tak sukanya..jadi apa lagi..konsisten la dengan ESP..

Sebulan makan ESP secara konsisten, boleh nampak da perubahan. Tengok wajah saya pada pic No 2 tu, berkat pengambilan ESP la tu..nampak cerah dan berseri berbanding pic No 1 tu kan.


Time ni memang da seronok da sebab muka da nampak bersih, heheh. ESP ni bukan je buat kulit cerah, bekas2 parut jerawat cepat je hilang. Bonusnya klu anda ibu yang menyusu, susu pun jadi pekat..ini memang da diakui oleh semua ibu2 yang mencuba ESP.

Ok, cerita sal gambar No 3 pula, satu hari tu nampak orang post something about masker ESP. Nampak menarik ni..since memang da ada ESP kat rumah, so tak salah pun cuba kan. Mmg superb la masker ESP ni. Gambar no 3 ni saya da amalkan masker ESP selama 4 hari..memang nampak lain muka, gebu..kawan pun tegur kenapa muka saya nampak berseri semacam..heheh..Rahsianya..Masker ESP la..heheh..tak rugi cuba..memang berbaloi!!!"


Hehe.. memang taksub la siapa yg pernah cuba ESP & masker ESP bila kesannya sangat memuaskan hati. Tak rugi melabur untuk sesuatu yg terbaik kan?

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Siapa nak try?


Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...