Friday, November 9, 2012

Sepetang Bersama Sifu

Hari Rabu lepas turn saya pulak nak menimba ilmu (secara 1 to 1) dengan cikgu Shaklee saya. Agaknya ramai kot yg dah kenal dengan Kak Norita (saya manja panggil beliau Kak N). Bukan senang ye nak jumpa. Maklumlah, kami dipisahkan dengan Laut China Selatan ;)

Jadi, kesempatan Kak N turun KL ni saya gunakan untuk menambah ilmu di dada. Paksa En Billy cuti (haha...) utk membantu saya menjaga anak2 yg lasak bukan main tu di samping bertindak sebagai pemandu peribadi saya hehe...;)

Ilmu paling penting pada petang yg indah permai tu ialah macam mana saya nak dapatkan income seperti yg saya sepatutnya dapat (nampak kan... ada org lain yg tau bahawa saya boleh. Maka, saya kini tau yg SAYA ADALAH ORANG ITU!)

Sambil ummi belajar, sambil anak-anak bermain...



Happy kan. Kerja sambil anak2 ada bersama. Suami pun turut serta! Tapi gambar suami takde la...

Kejap je dah kamceng budak-budak ni :)


Anieq yg handsome bersama nenda yg sentiasa awet muda :) Ni lah sifu saya yg dah amalkan Shaklee sejak 14 tahun dulu!


Gambar saya pun takde. Dah terdelete...

Takpe. Yang penting pengisian lebih kurang 2 jam petang tu sangat2 berharga. Lebih berharga dari harga parking kat situ ;)

---------------------

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

2 comments :

  1. http://mila-and-the-troop.blogspot.com/November 15, 2012 at 12:07 PM

    jnet, do visit my blog and comment.hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...