Wednesday, November 14, 2012

Shaklee Independent Distributor ~ Seronoknya Bekerja Dari Rumah!


Saya percaya ramai pembaca blog ni sedar yg saya sekarang Shaklee Independent Distributor dan buat full time Shaklee dari rumah. Rumah saya kat Kajang. Sesiapa yg nak dapatkan vitamin-vitamin Shaklee dengan harga ahli & nak COD kat Kajang (area Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang dan yg berdekatan bolehla call saya dan buat temujanji dulu ya :)

Nama WAHM atau Work At Home Mother ni dah glamer dalam diri saya dari dulu lagi masa zaman saya berangan-angan nak jadi ibu yg kerja kat rumah + dapat duit bulan-bulan :))) Masa tu belum pasti boleh ke nak resign lepastu nak kerja sendiri dari rumah sambil jaga suami & anak-anak dan paling penting ada gaji!

Semua tu saya kecapi kini dengan berniaga secara online dari rumah dengan Shaklee dimana kami menjalankan perkongsian dan berniaga produk secara alam maya. Latihan dan mentoring juga kami banyak lakukan melalui email, dan kumpulan tertutup di fb.

Ia bukanlah perkara baru kerana semakin ramai yang telah menyedari hakikat bahawa bekerja bersama anak dan keluarga adalah satu yang menyeronokkan sambil dapat menguruskan sendiri anak2 dan hal2 rumah. Lebih puas hati!


Saya yakin para suami juga lebih senang dan tenang apabila isteri mereka sendiri yang menjaga anak2 di rumah. Namun redha dan restu suami itu sangat penting dalam menentukan kejayaan isterinya. Bagi saya, suamilah tonggak kekuatan seorang isteri. Suami saya sendiri akan menjadi pemerhati disamping memberi motivasi dan pandangan yang bernas agar isterinya seimbang hal dunia dan akhirat.

Pendapatan? Ia bergantung pada usaha individu itu sendiri. Jika kita serius dan fokus, memang akan nampak hasilnya. Namun kena percaya bahawa rezeki itu semuanya datang dari ALLAH swt.


So, jangan ingat saya ni duduk di rumah saja2 je ye. Saya juga ada kerja yg perlu dibereskan sebelum En Billy balik rumah pukul 6.30pm. Paling penting, 14hb setiap bulan saya ada sesuatu yg best untuk keluarga. Semuanya hanya dengan ber Shaklee! :)

Anda nak join saya? Hanya hubungi saya & saya akan uruskan langkah pertama untuk anda menjadi seperti saya!

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...