Friday, November 16, 2012

Shaklee Collagen ~ Suami Tak Habis-habis Memuji... :))

Siapa yg tak tersenyum lebar sampai melompat sukaria bila dipuji suami kan :) Itulah yg dirasakan oleh Lia, seorang pengguna Shaklee Collagen yg hanya ambil masa 7 hari je untuk dapat kesan best dan mengujakan tu!

Alamak, tak sabar pulak saya rasa nak try sendiri. Lebih kurang setahun je lagi ye... nak lengkapkan Anieq bf ni :) Sabar...

Jom kita kongsikan pengalaman Lia ni, saya petik dari blog beliau:

-------------

Haha.. Actually dah lama nak share testimoni saya sendiri tentang Shaklee Collagen Powder ni, tapi baru harini berkesempatan.. Saya start amalkan Shaklee Collagen Powder ni sejak bulan puasa lepas (haaa.. kan dah kata lama dah..hehe..), dan selepas 7 hari, ini respons daripada suami saya sendiri, katanya,
" wahh.. kulit Lia satu badan jadi lembut dan licin lah!"

Hahaha.. sape tak melompat sukaria bila suami sendiri yang memuji kan, haa..tu belum lagi komen-komen lain yang suami saya cakap (luar dan dalam) hokkeyy..! Yang ni kalau sape nak tau, kenalah PM saya, kita cite details kat PM, kat sini tempat public so tak sesuai nak sharing cite detail-detail luar dan dalam ni.. hahaha.. Nak baca testimoni yang lain-lain boleh klik kat sini..

Walaupun Shaklee Collagen Powder ni terbukti berkesan secara klinikal memberi 'improvement' pada kulit dalam masa 8 minggu, rata-rata customers yang mencuba berkata kesannya boleh dirasai selepas 5 - 7 hari.

Antara fungsi kolagen:

MENJANA SEMULA SERAT KOLAGEN dan terus mengekalkan jalinan padu kolagen yang dikeluarkan di dalam lapisan-lapisan kulit yang lebih dalam.

Ini membuatnya:
* LEBIH TEGAP dan ANJAL.
* Kulit kelihatan LEBIH LICIN, LEBIH LEMBUT dan LEBIH MUDA.
* MENYUBURKAN RAMBUT di mana rambut LEBIH KUKUH, TEBAL dan BERSINAR.

Tentunya Shaklee Collagen Powder ini adalah kolagen yang TERBAIK kerana ia memberikan 4000mg RSS Collagen dari sisik ikan merah laut dalam (>4000m kedalaman) ---->> sebab itulah ianya adalah PREMIUM COLLAGEN!


Dengan berat MOLEKUL 1000 Dalton, kolagen ini SANGAT MUDAH DISERAP oleh TUBUH BADAN untuk meningkatkan SINTESIS KOLAGEN di lapisan demis dengan lebih berkesan.

Jom dapatkannya sekarang!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Berminat nak mencuba?

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...