Saturday, November 10, 2012

Susu Ibu yang Terbaik Buat Bayi Baru LahirSusu ibu yg terbaik utk bayi seawal kelahirannya hingga usianya 2 tahun. Saya simpati sangat dengan ibu2 yg memandang remeh kepentingan susu ibu buat bayi yg baru lahir. Lebih simpati bila bayi baru lahir mengalami pelbagai masalah apabila diberikan susu formula seperti kembung, sembelit, berkahak, cirit malah lebih pilu bila bayi menolak susu itu sendiri.

Atas dasar perkongsian & persahabatan di alam maya, saya harap blog saya yg tak seberapa ini dapat menjadi bahan rujukan rakan2 yg akan bergelar ibu ataupun ibu baru yg berniat menyusukan bayi anda sekurang2nya hingga 6 bulan pertama, hanya dengan SUSU IBU.

Zaman dah berubah, ilmu juga amat mudah untuk kita cari. Usahakan berkorban sedikit masa untuk menggali ilmu berkenaan kepentingan penyusuan susu ibu untuk bayi kita, HARTA yg tak ternilai di dunia & akhirat. Jika anda sebagai ibu tidak mampu menyusukan bayi anda atas sebab2 tertentu (kesihatan terutamanya), jangan putus asa. Ramai ibu susuan di luar sana yg bermurah hati ingin berkongsi kebaikan susu ibu untuk bayi anda. Gali ilmu, insya allah kita mampu ♥

--------------------------

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah

untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

1 comment :

  1. ".. to love is to care, to care we must share..."
    get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...