Sunday, December 30, 2012

Alfalfa ~ 1001 Fungsi Terhebat!

Petang2 macam ni best kan kalau pekena pisang goreng. Tetibe pulak cerita pasal pisang goreng. Sebenarnya saya nak kongsikan cerita pasal Alfalfa. Testimoni baru masih hangat macam pisang goreng lagi ni hehe...

Fatin rasai kesan yg best sangat lepas makan Alfalfa. Jom baca:


Knp saya suka dengan alfalfa?

1. Alfalfa sebagai milkbooster - susu cpt bengkak pas makan alfalfa lebih2 lagi bila kita minum air dalam kuantiti yang cukup. Saya terpaksa reducekan dose sbb tak tahan dgn bengkak susu

2. Alfalfa menghilangkan keputihan - mmg completely hilang, takde kesan smpi sekarang

3. Alfalfa membantu pelawasan - sy ni mmg jenis membuang 3 hari sekali. Makan alfalfa mmg setiap hari membuang which is bagus sebenarnya untuk kesihatan usus.

4. Alfalfa to reduce weight - mmg terbukti turun..tak byk tp still turun. 0.5kg utk 2 minggu..still ada penurunan kan?

5. Alfalfa sebagai kacip fatimah - rasanya yang pernah amik mesti da tau kan mcmana kesannya --- ahaks!

6. Alfalfa mengurangkan masalah resdung - Ini part yang paling sy suka..dah bertahun2 ada resdung, g buat treatment pun tak berkesan, alhamdulillah dengan alfalfa npk perubahan. Takde bersin2 lagi pagi2, makan seafood pun tak gatal. No worries da bila nak makan seafood.

Best kan alfalfa ni?? ^_^

--------------

Memang BEST sangat2!

Pengalaman Fatin ni diakui oleh seorang lagi pengguna Alfalfa ni:


Kussss semangat baby Ira! Ada saya kongsikan haritu kisah baby Shaklee ni ;)

Jika masalah anda ada yg kena mengena dgn masalah Fatin ni, boleh cuba Alfalfa. Cuba dulu baru tau kan... :) tapi Alfalfa ni tak boleh diambil oleh pesakit SLE tau!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...