Saturday, December 1, 2012

Collagen Shaklee ~ Bukan Sekadar Untuk Awet Muda & Kulit Yang Cantik...

Wah wah wah... saya telan air liur je lah bila baca perkongsian menarik lagi BEST pasal Collagen Shaklee ni. Ibu menyusu macam saya ni tak boleh ambil ye. Jadi, kenalah tahan sabar... tak sampai setahun je lagi nak complete bf Anieq. Sabar.. sabar.... :)

Best sangat ke sampai saya terpaksa telan air liur je bila bercerita pasal Collagen ni?? Meh la saya kongsikan kat sini pengalaman Sue Suri Mohd lepas konsisten amalkan Collagen Shaklee:


"Selepas saya minum 3 kotak Collagen Powder Shaklee . Kesan nya kpd RAMBUT - Before this stp kalli cuci rambut.. rasanya hampir segenggam rambut sy gugur..termasuklah di lantai bathroom .. di tmpt tidur apalagi jika semasa sisir rambut.. En hubby la yg tlg bersihkan.. Tapi slps 2 bln sy consume collagen..alhamdulillah kesan positif... sy sdiri pun x perasan mula2 , slps En hubby tegur.. "napa dah x banyak rambut mommy gugur skrg?".. yr la.. baru ku tahu..ketara smsa cuci rambut dah xde yg gugur lagi..kalo ada pun dlm 2-4 helai jer.. rambut juga semakin lebat dan hitam ... dan plg best dulu ada juga nampak tumbuh sehelai dua uban yg nk tumbuh... skrg xde dah..:)

Dan satu lagi kesan sy nk share.. power mata rabun jauh sy pun berkurangan.. dulu 200 kiri kanan skrg turun 150 .. biasa kalo mlm sy drive mesti pakai cermin mata.. skrg.. xperlu lagii..:)

So jom cuba collagen powder mmg Proven spt yg di janjikan oleh Shaklee.. itu belum lg boleh mghilangkan parut2, mencerahkan kaw yg gelap dan hub intim .. dah ramai testimoni.. so x perlu sy cerita lg.. anda cuba lah.. Collagen Powder Shaklee mmg THE BEST !!"

Ha.. silalah percaya! Ni bukan saya saja2 reka cerita ye. Ini kenyataan.

Shaklee janjikan kesan terbaik yg terbukti bila diambil secara konsisten selama 8 minggu!

Collagen Powder terbukti berkesan untuk:

- Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
- Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
- Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
- Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
- Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
- Meningkatkan keanjalan, ketegangan dan elastisiti sehingga 55%
- Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
- Meningkatkan keserian, tona dan warna kulit sehingga 50%
- Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%


Kualiti Collagen Shaklee memang bagus setanding harganya! Join ahli dengan saya boleh beli dengan harga ahli, macam2 keistimewaan boleh dapat! Siapa yg tak rebut peluang ni, memang rugi!!!

Macam mana nak join ahli? Boleh baca SINI



Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...