Sunday, December 30, 2012

Selamat Hari Lahir Buahatikusayang....

Rezeki anak-anak.. Aien Nur Sophea & Anieq Sufi bin Fadzlishah. Kami sekeluarga buat kenduri kesyukuran & doa selamat utk menyambut hari lahir buahatikusayang ni minggu lepas. Aien 4 tahun pada 11/12/12 & Anieq 1 tahun pada 26/11/12. Senang jarak dekat-dekat :)

Yang paling bestnya apa lagi.. inilah dia.....

Shaklee Collagen Powder Choc Moist Cake!


hehe..mana ada letak kolagen pun.. sebab yg nak makannya budak2 termasuk mak budak hehe.. mak budak pulak ada yg menyusu baby, mengandung semua, jadi sangat tak sesuai ;)

Cantiknye kek ni, kalau bukan penghiasnya si birthday girl ni :)


Rajin kak long tolong ummi hias kek :)

Pada majlis tu kek nilah yg menjadi tumpuan anak2. Kek lawa lah katakan... ceh perasan ;)




Alhamdulillah.. Anieq dah setahun & masih menyusu sepenuhnya dengan susu ummi. Mohon Allah limpahkan rezeki yg tak terhingga agar dapat Anieq terus menyusu lengkap sampai 2 tahun YA ALLAH... AMIN. Macam Kak Long Aien :)

------------

Saya adalah pengedar sah Shaklee anda. Gunakan ID saya : 852401 untuk membuat sebarang pembelian di cawangan Shaklee berdekatan anda.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dengan setiap pembelian daripada saya.

Boleh hubungi saya di:

H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

2 comments :

  1. ingat ada resepi kek shaklee collagen tadi :)
    http://metrobestmom.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...