Saturday, December 29, 2012

Walau Umur Anak Dah Setahun, Susu Masih Terpancut Masa Menyusu!


Muka Anieq tersembur dgn susu. Pada usia setahun sebulan rezeki susu untuk Anieq masih melimpah ruah, sampai terpancut2 bila disedut. Alhamdulillah.. dengan amalan konsisten konsep penyusuan asas disertai dgn pengambilan Set penyusuan 3M Shaklee saya masih dapat menikmati pengalaman sebegini!

Dahla stok susu yg dah nak expired ni penuh deep freezer.. tak digunakan langsung! Macam membazir je kan.. takpelah, kita buat mandi susu ye anak2 ;)


Jika anda ibu menyusu yg perlukan suplemen di sepanjang tempoh peyusuan bayi anda, boleh hubungi saya. Kami menyediakan pelbagai set penyusuan pd harga yg amat mampu milik.

Pm fb saya : jannatul fadilah atau
Csll/ sms/whatsapp : 012-679 0484 atau
emel ke: elila80@yahoo.com

Konsultasi & tips exclusive akan diberikan khas untuk anda!

Salam kasih sayang :)

1 comment :

  1. Alhamdulillah.. rezeki Allah.. sy pun masih bf ank sy 1y3m, masih rasa LDR dan kdg2 bengkak susu, Alhamdulillah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...