Wednesday, January 23, 2013

Anak Soleh.. Sejuk Perut Ummi...

Anak soleh idaman setiap ibu bapa. Saya pun tak terkecuali. Siapa tak nak kan.. harta dunia akhirat yg tak ada tolok bandingan.. anak lah juga harta dunia yg tinggal bg mewarisi keturunan dan melalui mereka jugalah kami mengharapkan agar amalan kami tak terputus walaupun lepas kami meninggal dunia... anak2 soleh yg mendoakan kami di alam barzakh...

Ayah meninggal dah lebih 10 tahun. Namun saya pasti akan selalu hantarkan doa & sedekah atas nama ayah agar ayah tetap dapat mengumpul pahala walau dah lama berada 'di sana'...

Sekarang ni dah jadi ibu, saya nak terapkan kat anak2 saya agar hidup mereka tak sia2 & kami kekal bahagia 'di sana'...


Sejuk perut saya mengandungkan anak2 yg bijak begini.. Anieq baru setahun sebulan tapi dah faham bila bentang sejadah maknanya kita nak solat. Sejuk hati ummi sayang :)


Sampai tertonggeng2 ye Anieq ;)

YA ALLAH,


Amin...

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu. Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add dan pm FB : Jannatul Fadilah

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...