Tuesday, January 1, 2013

JOM DAPATKAN ADVANCED JOINT HEALTH SEKARANG!!!

Bulan ni merangkap tahun baru 2013 Shaklee menawarkan INI!!!

Beli 6 Free 1 (Untuk Ahli lebih banyak penjimatan tau sebab kita dapat beli dengan harga ahli)
Saya suka panggil nama samaran dia AJHT. Hehe.. macam Anugerah Juara Lagu pulak ;P

Macam biasa, bila jadi ahli Shaklee mestilah dapat beli dengan harga best :) Nak tau lebih lanjut tentang keahlian Shaklee, boleh contact saya. Tak nak beli 6, beli 1 pun boleh. Hadiahkan kat mak ayah kita atau orang2 tua yg kita sayang. Bila lagi nak tunjukkan kasih sayang kat mereka kan... ;)

Untuk apa Advanced Joint Health Tablet ni?

Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

Sumber: Shaklee Malaysia

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu. 
  
Boleh hubungi saya:   

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
FB : Jannatul Fadilah 


COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.


Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...