Sunday, February 24, 2013

Omega Guard Best!Jom beli sekarang!

* PERCUMA 1 dengan belian 6 botol omega bulan FEBRUARI ini!
* PERCUMA keahlian Shaklee seumur hidup
* JIMAT RM65 untuk yuran keahlian
* RM30 BONUS dalam bentuk cash akan masuk ke akaun anda 14hb Mac depan!


Banyak khasiatnya omega ni. Salah satunya membantu mengeringkan selsema dengan cepat. Sesuai untuk orang dewasa dan kanak-kanak 2 tahun ke atas. Aien pun makan ni sejak umur dia 2 tahun 3 bulan. Sangat bagus juga utk otak anak2 dan org dewasa. Saya pun amalkan utk Anieq dapat khasiatnya bila menyusu :)

---------------------

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu.

Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend dan pm FB : Jannatul Fadilah

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.


Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...