Wednesday, February 27, 2013

Vivix ~ Untukmu Sayang...

Ni lah model terbaru Vivix Shaklee


Hensem kan...? ;)

Sekarang ni orang tu dah tak main telan-telan pil dah.. main minum vivix je pagi2.. hehe..



Saya sebenarnya dah janji 2-3 bulan lepas utk hadiahkan vivix ni kat En Billy. Tapi asyik tertangguh2 je.. so masa nak closing haritu beli lah 2 botol. 1 untuk mak, 1 lagi untuk buahatikusayang ni. Ada kawan cakap lepas ni makin awet muda lah cik abang ni! Hehe..

Siapa kata suami je sayang bini pastu belikan barang mahal2 utk isteri tapi isteri tak boleh buat macam tu? Ha... ni saya buktikan! Sebotol vivix berharga RM475 (psttt... nak beli dengan harga lagi best boleh tanya saya terus k!) bagi kegunaan sebulan! Takpe.. saya memang nakkan yg terbaik utk si dia ;)

Kenapa bagi vivix? Kan ke En Billy dah makan vitamin2 lain..

Jawapan popular: Saje je... ;)

Jawapan sepatutnya:

Kisahnya bermula begini. Suami saya ni kerap kena migrain bila berjalan jauh tengah2 panas sikit petang tu mesti dia mengadu sakit kepala. Yang berdenyut2 tu.. Sampai Aien suka cakap, " tulah babah ni, tak nak makan halia lagi," hahaha...! Apalah kaitannya dengan halia itu?

Biasanya memang bagi dia telan 2bj B complex lah memang ok lega sangat. TAPI, takut apa2 yg tak diingini sebab selalu jugak kan tak tahan panas ni jadi saya cadangkan cik abang pergi check kat doktor. Dah g check kat klinik panel, doktor pulak suruh dia makan ubat yg dibekalkan. Dia kata kalau seminggu mkn ni ok takyah jumpa dia. Kalau tak ok kena buat follow up lah.

Oh...saya memang anti ubat lebih2 lagi tak confirm sakit apa main bagi2 je mkn ubat. Ingat ni eksperimen ke apa?? Sebagai isteri yg prihatin saya ckplah, daripada abang makan ubat yg tah apa2 baik makan VIVIX. Vivix ni bagus sebab ada Resveratrol yg sangat penting untuk mencegah kanser, dan paling penting anti penuaan.



Alhamdulillah, dalam seminggu konsisten makan VIVIX, saya dah tak dengar cik abang ni mengadu sakit kepala migrain tu semua. Syukurlah VIVIX sesuai utk dia :) Saya harap sangat agar buahatikusayang ni maintain sihat dari semua sudut. Amin...

----------------

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
FB : Jannatul Fadilah

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.


Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...