Thursday, March 14, 2013

Ganjaran Atas Usaha Sendiri :)
Hari yg dinanti2.. :)
Syukur Alhamdulillah.

Dulu kerja sungguh2 dengan majikan, amik masa setahun nak merasa dapat bonus begini (itupun kalau management appproved).

Sekarang, 30 hari kerja sungguh2 untuk diri sendiri HANYA JUAL SHAKLEE DARI RUMAH dapat bonus setanding bonus masa kerja dulu. BEST sangat2!!!!

Syukur.. rezeki itu tau alamat tuannya. Semoga masa akan datang saya dapat lebih lagi agar boleh menyumbang lebih banyak utk membangunkan ummah.

Tak kisah apa orang lain kata. Yg penting saya tau dengan bisnes SHAKLEE rezeki saya mampu saya kongsikan dengan keluarga & org lain yg memerlukan...♥


Nak join saya dalam Shaklee? Kami akan beri panduan untuk berbisnes dengan cemerlang. Klik sini untuk ketahui caranya :)

-------------------------

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend & pm FB : Jannatul Fadilah

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...