Tuesday, March 12, 2013

Milk Booster Busuk & Wangi, Mana Satu Pilihan Suami Anda?

Terbaca komen ibu2 kat 1 forum ni pasal banyakkan susu badan.

Kalau tanya para suami, sanggup tak biarkan isteri ambil penggalak susu (milk booster) yg meninggalkan kesan 'bau semacam' kat isteri & bayi anda sedangkan isteri ada pilihan lain yg lebih baik dgn mengambil penggalak susu yg secara tak langsung mewangikan tubuh badan isteri di samping membantu memperbaiki hal2 keintimannya?

Mesti para suami memilih yg wangi. Namun masih ada ibu2 menyusu yg tak hirau pasal ni.. sanggup 'membusukkan' badan asalkan susu mereka banyak demi mengikut komen rakan2 yg lain bahawa pengambilan sesetengah penggalak susu akan membuatkan susu mereka 'banyak' walaupun mereka sedar kesannya tak sebanyak itu sebenarnya..

Apa kata cuba Alfalfa Shaklee. Tak cuba tak tau. Dah cuba pasti puas hati. Cik abang mesti puji2 ;)
Antara kelebihan Alfalfa:

Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.

Sumber: Shaklee Malaysia

-------------------------

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend & pm FB : Jannatul Fadilah

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...