Saturday, March 2, 2013

Ostematrix Shaklee ~ Kalsium Magnesium & Vitamin D Yang Mudah Ditelan :)Inilah OSTEMATRIX SHAKLEE iaitu Kalsium Magnesium dengan Vitamin D yang komprehensif, terbukti secara klinikal & mudah ditelan!

Tahun ni usia saya & En Billy 33 tahun. Kami sebaya. En Billy bulan Mei & saya bulan September. Usia yg semakin meningkat bermaksud tulang kita juga semakin bertambah usianya. Keperluan kalsium sangat perlu dititik beratkan pada usia yg semakin meningkat ni tambahan lagi saya yg sedang menyusukan Anieq, memang perlukan lebih daripada sekadar kalsium untuk membina tulang yg kuat.

Tulang ni termasuklah gigi saya & Anieq yg menyusu sepenuhnya. Bestnya ibu menyusu ni, bila kita ambil apa2 makanan termasuklah suplemen, zatnya bukan saja ibu tu dapat. Baby yg menyusu pun dapat sama. Patutlah tulang Anieq kuat nampaknya :)

Keistimewaan Ostematrix ni, ia lain drpd kalsium biasa sebab ia menyediakan satu matriks unik nutrien kritikal termasuk kalsium, vitamin D, magnesium dan banyak lagi untuk membina & mengekalkan tulang yg kuat. Ia bukan kalsium semata2 tau!

Fungsinya:
* Membina tulang dan gigi yg kuat
* Membantu mengekalkan tekanan darah normal
* Membantu pengecutan otot & pelancaran saraf
* Membantu mengurangkan simptom2 senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah marah & kemurungan.

Ostematrix membekalkan:
* 1000mg (100% pengambilan harian) unsur kalsium daripada sumber2 yg mempunyai tahap kepekatan yg tinggi & mudah diserap dari alam semulajadi
* 400mg (100% pengambilan harian) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
* 400IU (100% pengambilan harian) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium

Kaplet bersalut yg mudah ditelan, inilah sumber kalsium harian saya & En Billy :) 4 biji setiap seorang utk pengambilan kalsium harian lengkap!-------------------------

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend & pm FB : Jannatul Fadilah

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...