Tuesday, March 19, 2013

Tak Sedar Bonus Masuk, Bestnya BerShaklee!

Saya nak share tentang seorang anak didik saya yg tak sedar Shaklee bayar bonus kat dia. Dia buat sambil-sambil je. Tau2 ada rm300++ masuk dlm akaun. Siapa tak gembira kan bila tengah bulan ada pulak duit sampingan masuk dlm akaun?
 


Usaha kita berbaloi bila cash bonus masuk di kala org lain mungkin sedang 'kekeringan' tengah2 bulan. Sekurang2nya dapatlah kita gunakan utk kongsi dgn yg lebih memerlukan di luar sana.

Sambil berShaklee, sambil beramal sbg bekalan akhirat. Apa lagi yg kita tunggu?

Hubungi saya jika anda mahu ubah nasib anda!

-------------------------

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Atau nak daftar ahli Shaklee? Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend & pm FB : Jannatul Fadilah

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...