Monday, March 11, 2013

Tips Exclusive & Konsultasi Lepas Beli ~ Mudahnya Beli Dengan Saya :)

Bertanya bertalu2 namun pergi... dah selalu

Beli dan biarkan.. selalu juga

Namun jika nak bertanya, beli & dapatkan tips exclusive khas utk anda, sila dapatkan saya semula. Setiap pembelian akan disertakan dgn flyer Shaklee yg lengkap dgn contact no saya, blog saya, fb saya. Kat botol vitamin pun saya akan lekatkan label contact saya. Kat bekas pack exclusive pn ada maklumat tentang saya.Jadi, jgn risau jika anda xdpt jumpa saya lagi.

Biasanya saya akan cari anda semula, bukan biarkan anda terpinga2 lepas beli.

Pelanggan2 saya adalah keutamaan saya. Cuma dalam sesetengah kes yg mungkin saya terlepas pandang, mudah je nak hubungi saya semula.

Antara pelanggan2 saya yg puas hati :)Terima kasih di atas kepercayaan anda! Lain kali boleh order lagi ;)

-------------------------

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend & pm FB : Jannatul Fadilah

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...