Wednesday, April 24, 2013

Sedih lah...

Petang2 mcmni saya saja jalan2 kat satu page ni. GREEN PROJECT. Sebab ada kawan fb yg tag saya kat satu gambar baju T Muslimah. Oh...En Billy tau ye saya memang sedang mencari baju T itu dan macam rezeki pulak kawan tu tag saya tadi. So, macam berkenan nak beli sambil2 menderma.
 
Lepas belek2 gambar baju, saya belek2 pulak album dalam page tu. Ternampak pulak gambar ni... 
 
 
Seorang bayi dari Burma menyusu kat ibu dia yg dah meninggal dunia... tak dapat bayangkan nasib anak2 saya jika berlaku kat saya. Nauzubillah...
 
Sedih lah..sebak rasanya sebab tengok baby tu mcm sebaya Anieq... :(
 
Ya Allah, selamatkanlah saudara2ku di mana jua mereka berada. Semoga Kau tempatkan ibu ini di kalangan orang2 yg beriman...
 
~ AMIN ~


Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend & pm FB : Jannatul Fadilah

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...