Wednesday, May 8, 2013

Anugerah Cemerlang Untuk Saya :)

Bestnya kan bila kita berusaha sungguh-sungguh untuk majukan perniagaan kita, lepas tu dapat pulak Anugerah Cemerlang untuk diri sendiri... Ni bukan sendiri bagi tau, ni Shaklee yg bagi :) :) :)  


Seronok betul bila dijemput menghadiri Shaklee 2012/2013 National Conference :)
Kalau dulu masa bekerja makan gaji, puaslah jaga mutu kerja untuk dapatkan anugerah yg memang tak pernah dapat pun sebenarnya.. ada orang bekerja sampai 7-8 tahun baru dapat Anugerah Cemerlang. Ada yg kena tunggu lebih 10 tahun untuk dapat anugerah. Saya pulak dalam Shaklee ni baru 2 tahun (buat sambil2 & setahun buat sungguh2) Alhamdulillah... Shaklee nak awardkan saya dengan anugerah2 kat atas tu :)
 
Bukan 1 anugerah tau.. dapat 4 sekaligus! Naik turun pentaslah nampaknya I nanti hehe... Alhamdulillah....
 
Tahun ni kali pertama saya dapat. Insha Allah akan diusahakan utk naik pentas pada tahun2 akan datang... :)
 

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend & pm FB : Jannatul Fadilah

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...