Saturday, May 11, 2013

Chewable Vita-C Plus ~ Pengganti Vita-C Plus!

Dah beberapa bulan Vitamin C Plus 500mg tak ada di pasaran Shaklee. Sejak bulan Oktober 2012 lepas kalau tak silap. Kesabaran menunggu masih di tahap tinggi namun jika anda mahukan penggantinya buat sementara waktu ini, maklumlah kita memang perlukan vitamin C dalam diet harian, maka anda boleh gantikan dengan Chewable Vita C Plus ni.  
 
 

Sama fungsi, sama kualiti cuma ia perlu dikunyah atau dihisap untuk kesan yg terbaik. Orang dewasa perlu ambil sebanyak 5 biji sehari untuk mencukupkan keperluan Vitamin C hariannya, manakala kanak-kanak 4 tahun ke atas cukup 1biji sahaja sehari.

Namun, tiada masalah jika anda mahu ambil lebih kerana Vitamin C adalah vitamin larut air. Jika tidak digunakan, ia akan keluar melalui peluh atau urin.

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend & pm FB : Jannatul Fadilah

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...