Thursday, May 2, 2013

Tuah Si Kalkulator PINK!

Selama ni saya kira harga vitamin2 Shaklee yg customer semua order guna kalkulator kecik ni.


Pastu diupdate dgn kalkulator besar sikit ni..tak sampai 3 bln kalkulator ni tamat riwayatnya sebab Anieq suka amik dan campak mcm dia buang mainan dia..huhuhu...ingat ni mainan ke??


Si buahatikusayang kesian kat saya. Dibelanjanya saya kalkulator baru serba PINK ini. Atas pilihan sendiri ni ye. Hehe..seronok betul ada org nak belanja walaupun saya kata ni saya nak guna utk bisnes. Semangat je nak kira sebab kalkulator cantik kaler PINK! Sungguh menawan kalbuku ;)Moga kalkulator PINK ni bawak tuah dan kejayaan yg lebih besar kat saya...siapa tahu?


Jom kalkulator PINK, berkhidmat untuk Puan baru :) moga panjang umurnya mcm kalkulator lama si kecik ini :)Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend & pm FB : Jannatul Fadilah

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Salam kasih sayang ♥

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...