Friday, June 14, 2013

Surirumah 5 Angka :) ~ Siapa Nak Pendapatan Lumayan? Jom Join Saya!




Anda surirumah? Tak tau nak buat apa kat rumah?? Jom sertai saya kalau nak pendapatan lumayan :) Bukan terhad kepada surirumah je tau, jika anda bekerja dan nakkan pendapatan sampingan pun dialu2kan.

Ada orang tanya,
"Betul ke ni?? Macam tipu je.. macam tak percaya je.."

Pastu ada lagi yg tanya,
"Yeke jual vitamin boleh dapat ratus2.. ribu2 sebulan? Dapat belas2 ribu sebulan??"

Jangan kata ratus, ribu dan belas ribu.. puluh2 ribu sebulan pun boleh!

Eh.. saya cakap ni, saya dapat ke?

DAPAAAAATTTTTT!!!!

Sebab tu saya berani berkongsi. Taknak la main cakap je kan... bonus Shaklee saya kini dah mencecah 5 angka. Alhamdulillah... Sesuatu yg saya memang impikan sejak mula serius dalam bisnes Shaklee.




Bila kita dah jatuh cinta, kita akan jaga betul2 dan akan terus menyemai benih kasih kan? Macam tu jugak dengan saya. Saya bermula dari bawah ye.. dari bonus RM60.. bukan terus dapat 5 angka tau! Shaklee ni bukan skim cepat kaya!

Tersenyum2 En Billy bila saya bgtau dia bonus saya masuk dengan  figure itu. Alhamdulillah... segalanya milik Allah. Allah pinjamkan kat saya supaya saya dapat terus berkongsi dengan orang sekeliling yg memerlukan... ia bukan milik saya sorang... saya hanyalah perantara...

Apa yang penting dalam Shaklee, usaha gigih akan membuahkan hasil :) Allah takkan sia2kan usaha setiap hambaNya yg bersyukur.

Jemput baca sini:

http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20130608/dn_21/Shaklee-tawar-peluang-pendapatan-lumayan

Dengan  hanya yuran pendaftaran ahli serendah RM65 + pos RM10 utk seumur hidup, kita mampu mengubah nasib hidup kita kepada yg lebih baik. Segalanya terletak di tangan anda. Allah menjanjikan kejayaan kepada mereka yg berusaha.




Nak sertai saya dalam Shaklee? Boleh hubungi saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Sms / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend & pm FB : Jannatul Fadilah
 
Salam kasih sayang

1 comment :

  1. tahniah my fren... usaha tanpa jemu membuah kan hasil... teringat kata2 seseorang 'in this business, how much u earn is not important, but how LONG u have been in this biz is more important' sbb lagi lama kita dlm bisnes tu mesti lagi byk kita dapat sbnrnye...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...