Tuesday, August 13, 2013

Tak Tipu, Set Bersalin / Berpantang Shaklee MURAH & BERKESAN!

Tak Tipu, Set Bersalin / Berpantang Shaklee MURAH & BERKESAN!

Musim perayaan sekarang ni baby yg nak lahir tak kira raya ke tak. Kalau dah tercatat dia nak lahir hari pertama raya pun tak dapat kita nak halang. Tahniah kpd semua customer Set Bersalin Shaklee kami yg telah selamat melahirkan dan yg bakal melahirkan dlm tempoh terdekat ini.


Set Bersalin Shaklee Murah, shaklee kajang, shaklee cheras, shaklee semenyih, set bersalin banyakkan susu, set bersalin luka cepat baik
Anieq Sufi bin Fadzlishah ~ 26/11/11


Berikan susu yg terbaik di dunia iaitu susu ibu kpd bayi-bayi comel kita kerana itu adalah hak mereka. Jgn sesekali kita menafikan. Jika kurang ilmu, bykkan membaca kerana zaman sekarang ni semua maklumat di hujung jari.




Set Bersalin Shaklee Murah, shaklee kajang, shaklee cheras, shaklee semenyih, set bersalin banyakkan susu, set bersalin luka cepat baik
Anieq bf 1st day... muka ummi segar-bugar macam bukan lepas czer je! Mestilah.. sebab makan Set Bersalin Shaklee lepas bersalin :)

  
Kenapa kena pilih Shaklee sebagai Set Berpantang anda?

Sebab... Shaklee ni SELAMAT dan UNIK jika nak di bandingkan dengan set berpantang atau set bersalin lain yang berlambak di pasaran sekarang..
  • SELAMAT kerana vitamin Shaklee boleh diambil oleh ibu yang baru melahirkan bayi seawal sejurus selepas melahirkan bayi. 
  • SELAMAT kerana vitamin Shaklee boleh dimakan oleh ibu yang bayi disahkan ada masalah jaundis/sakit kuning.
  • SELAMAT kerana ibu yang melahirkan bayi secara normal atau pembedahan boleh makan vitamin Shaklee ini.
  • UNIK kerana gabungan vitamin yang ada dalam set bersalin atau set berpantang Shaklee ini membuatkan ibu lebih cergas, lebih bertenaga, lebih anggun dan cantik.
  • UNIK kerana luka ibu akan lebih cepat sembuh.
  • UNIK kerana susu ibu meriah dengan adanya ESP dalam set ini.
 
Set Bersalin Shaklee Murah, shaklee kajang, shaklee cheras, shaklee semenyih, set bersalin banyakkan susu, set bersalin luka cepat baik
Set Bersalin + Penyusuan Shaklee kini pada tahap 5 bintang!!!
 Jadi, anda dah tahu kan..kenapa Set Berpantang dan Set Bersalin Shaklee menjadi pilihan ibu moden pada hari ini :)
Owh ye..pasti pemilihan Set Berpantang juga termasuk dalam senarai budget perbelanjaan untuk suami isteri yang bakal menimang cahaya mata. Sekarang ni, terlalu banyak set berpantang / set bersalin yang ada jual dipasaran. Persoalannya..adakah ia benar-benar selamat untuk bayi kita? ataupun kita boleh mula makan set bersalin / set berpantang itu selepas bayi benar-benar di sahkan tiada masalah jaundis? Kerana kebanyakan bayi alah kepada jamu yang panas dan akan menyebabkan bayi cirit dan akan timbul masalah lain dalam tempoh berpantang. Tapi, tidak dengan Shaklee! Rugi la kan..jika kita dah keluarkan duit untuk beli set berpantang / set bersalin, tapi..bila tiba masanya untuk makan..kita tak boleh makan. Badan kita letih, tak bermaya. Menyusukan bayi pun tak ada mood.. Macam mana susu nak meriah????
 
Set Bersalin Shaklee Murah, shaklee kajang, shaklee cheras, shaklee semenyih, set bersalin banyakkan susu, set bersalin luka cepat baik
Anieq lena lepas menyusu direct dari ummi. Di sebelah tu hasil susu yg dipam keluar sebanyak 7oz pada hari kelima usia Anieq. Kulit Anieq sedang melalui proses pengelupasan tu :) Dah menyusu direct, dapat lagi pam sampai 7oz?! Subhanallah... Rezeki susu yg banyak dengan Set Bersalin + Penyusuan Shaklee!!! ** TIPS EKSLUSIF BANYAKKAN SUSU DISEDIAKAN KHAS UNTUK SEMUA CUSTOMER SAYA**
Set Berpantang / Set Bersalin Shaklee adalah set mampu milik oleh semua bakal ibu. Tak percaya? Jom kita check HARGA RUNCIT set berpantang / set bersalin Shaklee. Ini harga runcit tau. Lain dengan harga keahlian sebagai ahli sah Shaklee yang berdaftar. Untung besar anda semua jika beli dengan harga ahli! Check SINI macam mana nak jadi ahli Shaklee. Eh..eh..jom kita sama-sama semak harga runcit yg Shaklee dah tetapkan:
 
1. SET BERPANTANG / SET BERSALIN BASIC
 
* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Sustained Release RM92/180bj
 
TOTAL RM266
(Kegunaan sehingga 4bulan)

 
Cuba anda bahagikan RM266 dengan tempoh penggunaan 4bulan. RM266/4 = RM66.50 sebulan. Murah tak? Murah kan..! Sebulan..kos untuk 4 jenis vitamin yang anda makan hanya RM66.50 sahaja. Ini harga runcit. Kalau harga ahli, lagiiiii murah!

 
2. SET BERPANTANG / SET BERSALIN DAN PENYUSUAN
 
* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Sustained Release RM92/180bj
* Ostematrix RM61/120bj
* Alfalfa Complex RM53/330bj
* ESP RM150/850gram
 
TOTAL RM530 
(Kegunaan sehingga 4bulan untuk Basic, Ostematrix 1 bulan, Alfalfa dan ESP untuk kegunaan 1 bulan setengah)

 
SET BERPANTANG / SET BERSALIN DAN PENYUSUAN adalah antara set pilihan ramai. Set ini bantu untuk banyakkan susu ibu juga. Cuba bahagikan secara kasar RM530 dengan 4bulan. RM530/4bulan = RM132.50. Ini anggaran sahaja dan di ingatkan..ini harga runcit. Harga ahli..jauh lebih murah dan memang mampu milik.
 
3. SET BERPANTANG / SET BERSALIN DAN PENYUSUAN + SLIMMING
 
* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Sustained Release RM92/180bj
* Ostematrix RM61/120bj
* Alfalfa Complex RM53/330bj
* ESP RM150/850gram
* Omega RM136/90bj
 
TOTAL RM666
(Kegunaan sehingga 4bulan untuk Basic, Ostematrix dan Omega untuk kegunaan 1 bulan, Alfalfa dan ESP untuk kegunaan 1 bulan setengah)

 
SET BERPANTANG / SET BERSALIN DAN PENYUSUAN + SLIMMING adalah paling banyak terjual dalam rekod dan ini adalah paling set paling lengkap. Merangkumi kesihatan kecergasan tubuh badan ibu, penyusuan dan kembali langsing selepas melahirkan anak. 

 
PENTING! BACA NI......
Senarai harga di atas adalah HARGA RUNCIT ye.. Harga jimat, harga keahlian adalah jauh lebih murah. Serius tak tipu.. =) Kalau nak tahu berapa harga keahlian untuk set-set diatas, anda boleh hubungi saya. Berganda-ganda jimat jika beli dengan harga ahli. Saya suka jimat-jimat dan diskaun ni. Anda pun mesti suka kan? hihihi..Cepat hubungi saya seperti detail yang disediakan di bawah ini..
 

Terima kasih ERNA :)

Jom baca testimoni-testimoni BEST Set Bersalin Shaklee kat SINI

Jadi bijak sekarang, jom rebut peluang untuk mendapatkan kualiti kesihatan yg lebih baik dengan Shaklee! Untuk sebarang pertanyaan tentang keraguan anda, boleh terus hubungi saya di 012-679 0484.

Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi saya? Nak daftar ahli dan nak tahu cara? Jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah. Saya akan bagitahu details smile emoticon

Opsss.. sebelum terlupa, ni ada satu offer Shaklee yang tersangatlah best!



Pendaftaran ahli baru (yuran keahlian RM80) dan disertai dengan pembelian apa-apa jenis produk Shaklee, melayakkan anda dapat sebotol Vitalea ini (harga runcit RM88) secara PERCUMA!

 ** Belian 2 botol Vivix anda automatik menjadi ahli Shaklee yang SAH!

Nak amalkan Shaklee boleh dapatkannya daripada saya dengan HARGA ISTIMEWA!

Jannatul Fadilah 012-679 084 ♡

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Taman Saujana Damai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Puncak Saujana, TTDI Grove Kajang, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Kajang Perdana, Jelok Impian, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Taman Pelangi Semenyih, Tesco Semenyih dan kawasan berdekatan.

Poslaju / Gdex / pengeposan ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Saya sedang mencari rakan niaga Shaklee di Miri, Sarawak, Sabah dan seluruh Borneo.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee dan keahlian PERCUMA serta menjana pendapatan dengan Shaklee:

H/P: 012-679 0484 atau
Email: buahatikusayang@gmail.com atau
FB: Jannatul Fadilah atau
Page: Buahatikusayang

Salam kasih sayang

2 comments :

  1. Saya suka set kurus + set breastfeeding shaklee! dalam masa 3 bulan saya dapat turun 9Kg dengan penggunaan set kurus+breastfeeding secara konsisten!

    ReplyDelete
  2. Tahniah lydia :) Memang berbaloi pantang dgn Set Bersalin Shaklee kan? :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...