Friday, August 2, 2013

Vitamin Untuk Sakit Sendi ~ Advanced Joint Health Tablet Kini Kembali!


"Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan"

Wah... Kembali lagi!

Kalau ada yg perasan awal tahun haritu Shaklee iklankan beli 6 Percuma 1 AJHT ni (nama glamer bagi Advanced Joint Health Tablet) dan bulan Ogos ni lagi sekali Shaklee buat iklan yg sama!





Kenapa iklan lagi ni??? Sebab... AJHT ni  penting sangat untuk sendi yang sihat dan kuat. Bila sendi kuat ia  dapat memberi keselesaan antara tulang temulang dan membantu menyerap hentakan dari impak fizikal. Lebih-lebih lagi nak raya ni kan.. kita nak berjalan2 jauh2.. berjalan2 ke sana sini.. nak pergi melawat saudara mara sambil kutip duit raya anak2 hehe... nak pergi open house la etc... so, sangat la tak best kalau sakit sendi2. Nak bergerak pun susah nanti.

 
Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.
 
Shaklee Advanced Joint Health Tablet membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Ia mengandungi:
  •  ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda
  •  ekstrak Jagung
  •  nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C 
 
 Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.
 
Sumber : Shaklee
 
Manfaat Shaklee Advanced Joint Health ini ialah dalam 3 cara iaitu:
 
* Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia) dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayuveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya,. bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.
 
* Bertindak sebagai kusyen ( (Ekstrak jagung) membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen.
 
* Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan dan vitamin C). Sebagai nutrien pentinng dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan dan vitamin C membekal sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.
 
Kekalkan kesihatan sendi, yang aktif dan lasak terutama sekali gologan dewasa dan warga tua. Bagi jutaan orang yg mempunyai ketidakselesaan sendi, aktiviti biasa seperti membengkok, duduk dan berjalan pun terasa begitu mencabar. Elakkan ketidakselesaan sendiri menghalang anda daripada bergerak aktif dan melakukan perkara-perkara yang anda gemari.
 

Jadi bijak sekarang, jom rebut peluang mendapatkan kualiti kesihatan yg lebih baik dengan Shaklee! Cari saya:


ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend dan pm FB : Jannatul Fadilah 
  
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
 
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
 
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...