Saturday, August 17, 2013

Zikir Memohon Zuriat ~ Amalkanlah!

Kami ada menyediakan Set Kesuburan Shaklee yang membantu meningkatkan tahap kesuburan pasangan suami isteri. Namun, rezeki anak adalah di tangan Allah...

Selain makan vitamin utk melengkapkan zat dalam tubuh badan kita, kita juga perlukan terapi dalam diri iaitu zikir dan doa kpd Allah bagi memohon zuriat.
Sempena bulan penuh barakah ini, saya nak share sedikit info yang saya dapat dari seorang geng group FB saya, Farhana Ismail. Beliau dapat dari surat khabar mengenai amalan yang boleh dilakukan dengan menggunakan salah satu nama Allah bagi memohon zuriat.

Tiada Tuhan yang Layak Disembah Melainkan Allah SWT......

Insya Allah, di bulan yang mulia ini, doa kita akan didengar oleh Yang Maha Esa. Allah telah mengatakan: 'Mintalah daripadaKu dengan menyebut nama-namaKu' - Hadis Qudsi.

Dalam 99 nama-nama Allah terdapat salah satu nama yang boleh diamalkan iaitu;

AL-MUSAWWIR

Maha Menjadikan Rupa Bentuk

* "Ya Musawwir!" sekiranya seorang isteri yang sudah lama belum mempunyai anak, maka cubalah ikhtiar ini dengan berpuasa selama 7 hari dari hari Ahad hingga Sabtu.


* Di waktu hendak berbuka puasa, ambil segelas air dan dibacakan "Ya Musawwir" sebanyak 21 kali, kemudian diminum air tersebut untuk berbuka puasa.

* Bagi sang suami, hendaklah berbuat perkara yang sama tetapi hanya dengan berpuasa selama 3 hari.

* Kemudian pada waktu hendak berjimak, bacalah zikir ini sebanyak 10 kali, Insya Allah akan dikurniakan anak yang soleh dan solehah. 

 Allah SWT berfirman:

"Berdoalah kepadaKu, nescaya Aku perkenankan permohonanmu"

Buat teman-teman yang telah lama berusaha, mungkin dengan amalan ini akan lahir keajaiban...


Anieq Sufi ~ 12 hari


Jadi bijak sekarang, jom rebut peluang mendapatkan kualiti kesihatan yg lebih baik dengan Shaklee! Cari saya:


ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend & pm FB : Jannatul Fadilah 
  
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...