Sunday, September 15, 2013

Adik Beradik yg ke-4 Join Shaklee, Mestilah Sebab Shaklee Best!

Selamat datang ke dunia Shaklee Kak Ngah Hafiza Halim.

 
Beliau adalah biras saya yg juga merupakan adik beradik ke-4 drpd kami 5 beradik belah suami saya En Billy yg join Shaklee. Sebelum ni Mama Fynne, Alang Rozana & saya dah hampir 3 tahun dalam biz Shaklee.

Kenapa kami join Shaklee? Sebab TERBUKTI Shaklee adalah jenama vitamin yg berkualiti dan hebat di dunia malah kini semakin hebat di Malaysia! Lebih2 lagi di pasaran online, sebut je Shaklee terus orang kenal. Betul kan?!

Jadi, kepada sesiapa yg nak dapatkan Shaklee di sekitar Desa Coalfields, Sungai Buloh bolehla call beliau di 019-3131 395 :)

Jadi bijak sekarang, jom rebut peluang mendapatkan kualiti kesihatan yg lebih baik dengan Shaklee! Cari saya:

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend & pm FB : Jannatul Fadilah 
  
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...