Tuesday, February 11, 2014

Terbaru! Sijil Halal Shaklee 2014

Alhamdulillah.. ini yg saya tunggu2. Jemput sharing ye semua pengguna Shaklee. Semoga terjawab persoalan kalian tentang status HALAL vitamin terbaik anda :)


Klik untuk lebih besar

Sijil asal di SINI

Sijil halal ini dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA) dan sah sehingga 31 Disember 2014. Shaklee akan kemaskini sijil halal ini setiap tahun.

"Kenapa bukan sijil HALAL dari JAKIM?" Persoalan ini biasa kami dapat.

Ramai yg sedia maklum bahawa produk Shaklee adalah keluaran USA (United States of America). Bagi yg belum tahu, semua produk dihasil dan dibungkus di US sebelum dibawa masuk ke Malaysia dan dipasarkan di sini. Untuk itu, JAKIM bukanlah badan yg bertanggungjawab untuk mengeluarkan sijil HALAL Shaklee namun ISA adalah sebuah badan Islam di Amerika yang diiktiraf JAKIM.
Boleh klik link INI.

Untuk sebarang pertanyaan tentang keraguan anda, boleh terus hubungi saya atau pengedar Shaklee yg terdekat dengan anda.

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend dan pm FB : Jannatul Fadilah 
 
 
* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...