Wednesday, February 19, 2014

Usaha Untuk Mengandung? Dia Amalkan Set Kesuburan Shaklee!


TESTIMONI DIRI SENDIRI - SET KESUBURAN

Copppp...! Ni bukan testimony saya ye hehe.. ni testimoni Nurul Fiza, customer Shaklee kami. Apa ceritanya?? Jom kita kongsikan :




Fiza kata:

"Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Actually lama dah nak share testi sendiri since hampir 2 bulan consume.

Pada awalnya beli gla dan bcomp untuk nk hamil.sekaligus nk kurangkan rs sakit masa period dtg.selepas seminggu makan sy ke klinik untuk membuat pemeriksaan lain.tetapi doktor dapati sy mempunyai rahim yang terbailk. masa tu doktor kata org yang ade rahim terbalik ssh untuk hamil.tapi dengan izin allah kita xtahu.

so selepas sebulan en suami plak try mkn vitamin e,zink dan esp.org lelaki ssh skit nk mkn vitamin tp setelah dipujuk dan bgtau akan dpt kesan kesihatan yang mmg superb dia pun mkn.

Alhamdulillah selepas hampir sebulan stgh mkn gla.sy rs bdn sy xselesa tb2 sakit bontot igtkan sebab jatuh.tapi pagi tu selepas sy membuat test upt syukur ade tanda blurr positif.dan setiap hari sy buat upt test sbb kes teruja nk tgk line yg btol2 positif...

so inilah masa yang dinanti hamil setelah berusaha untuk hamil.Suami masih lagi mkn vitamin tu sbb kesan pada kulit dan tenaga yang sgt luar biasa.sy pula terus mkn set kehamilan..wow sgt2 best

Cubalah harini!"

Wah.. Fiza siap promote lagi tu! I like!! ;)


Set Kesuburan Shaklee yg Fiza ambil


Punyalah excited Fiza kan.. sampai 4x buat UPT sebab nak betul2 confirm pregnant! :)

Alhamdulillah dengan izin-Nya serta usaha kita sendiri insha Allah, Allah akan makbulkan apa saja doa kita. Seronok kan? Belanja tak besar, cuma ambil untuk bantu atasi masalah kesuburan malah dapat bonus sampingan bila kulit pun sihat dan badan lebih bertenaga daripada biasa. Shaklee kan TERBAIK!

Rebut peluang untuk mendapatkan kualiti kesihatan yg lebih baik dengan Shaklee! Nak beli dengan harga ahli?

 Untuk sebarang pertanyaan tentang keraguan anda, boleh terus hubungi saya atau pengedar Shaklee yg terdekat dengan anda.

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

ID Shaklee: 852401
Call / Sms / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend dan pm FB : Jannatul Fadilah 

 

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...