Thursday, April 17, 2014

WAHM & WAHD ~ Impian Kami Direalisasikan...

Mungkin ramai yg dah tahu saya serta suami, En Billy sekarang buat Shaklee full time. Kami sayangkan bisnes ni dan sentiasa berdoa agar dapat mengikuti jejak langkah upline kami merangkap pengasas Euphoria Shaklee yg menghampiri gelaran JUTAWAN MUSLIM / MUSLIMAH (mungkin dah bergelar, dan tak dihebahkan... low profile kan kak N dan abg N....).

Beliau sentiasa mengingatkan kami anak-anak didiknya agar berniaga dengan cara yg betul.

"Berniaga dengan cara yang baik dan jujur nescaya ALLAH sentiasa bersama kita."

Selalu menasihatkan kami agar berdoa jika rasa hampa...

"Ya ALLAH berikan aku keredhaan Mu dan gantikan aku dengan yang lebih baik."

Dan paling penting, selalu mengingatkan kami agar tidak membunuh rakan niaga sendiri...

"Sesungguhnya yang merosakkan harga dan nilai berjual itu adalah musuh ALLAH. Nescaya ALLAH akan berikan mereka kerisauan tak menentu dan sibuk dengan urusan dunia semata2."

Nauzubillahi minzalik!

Nasihatnya lagi;

Orang yang buat salah takkan kekal lama. Mari kita balik pada fitrah, berniaga dengan adil dan baik. Semoga apa yang kita lakukan bervisi dan tidak menyimpang dari matlamat sebenar kita berniaga...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
 
Rebut peluang untuk mendapatkan kualiti kesihatan yg lebih baik dengan Shaklee! Untuk sebarang pertanyaan tentang keraguan anda, boleh terus hubungi saya atau pengedar Shaklee yg terdekat dengan anda.

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

ID Shaklee: 852401
Call / Whatsapp: 012-679 0484
Email: elila80@yahoo.com
Add friend dan pm FB : Jannatul Fadilah 


* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...