Tuesday, May 6, 2014

" Almost give up tetapi kini tidak lagi dengan TIPS ESKLUSIF! "

Dah lama tak cerita pasal penyusuan kan? Lebih-lebih lagi pasal Tips Ekslusif bf . Jomlah kali ni kita baca testimoni lama yg diberi aura baru oleh puan empunye blog ini ;)

credit

Setiap hari ibu akan menerima sms atau pun email mengenai pengalaman ibu2 ini dengan tips esklusif ibu :)

Bersyukur sangat sebab ramai ibu yang give up kini tidak lagi. Mereka teruskan usaha apabila teknik ini membuahkan hasil.

Ini satu lagi


Apakah sebenarnya vitamin yang mereka amalkan? Sebenarnya mereka amalkan set 3M yang mengandungi set bf basic, ESP dan Ostematrix@ Kalsium. Cara makan? Oh ianya rahsia.....nak tau? boleh jadi customer saya dan TIPS ni istimewa untuk anda :)

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Shaklee Kajang.
Boleh hubungi saya di:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: elila80@yahoo.com atau
FB : Jannatul Fadilah untuk sebarang pertanyaan.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...