Monday, May 26, 2014

KURUS DENGAN KESAN MAKSIMUM!

KURUS DENGAN KESAN MAKSIMUM! - dah tentulah Set Kurus dengan Cinch Shake Mix Shaklee :)

Saya jarang-jarang sangat nak share pasal Cinch Shake Mix ni sebab saya TAK PERNAH minum. Ni pengakuan jujur ikhlas ni. Maklumlah, ia kurang kalori maka kurang sesuai untuk ibu menyusu macam saya ni. Namun, saya akan cuba juga lepas ni bila Anieq dah bercerai susu ;)

Kalau saya tak pernah cuba, macam mana saya nak share kelebihan dia kan? Takpe, jangan susah hati. Walaupun saya tak pernah cuba, tapi dah ramai pelanggan Shaklee saya kat luar sana yang dah cuba dan sangat berkesan!

Nak tau apa kelebihan Cinch Shake Mix ni?

Kelebihan Cinch Shake Mix Shaklee berbanding produk kurus yang lain:

1. Menyimpan otot yang sedia ada dan memelihara otot dari rosak. Dah kurus, tak menggeleber :)
2. Membakar lemak yang tidak diingini
3. Mengurangkan inci yang tidak diingini
4. Makanan segera untuk mereka yang aktif
5. Tinggi kandungan serat, memberi rasa puas dan kenyang
6. Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
7. Diperkaya dengan Leucin untuk memelihara otot
8. Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan
9. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
10. Soya bukan GMO
11. Nilai glycmic index (GI) yang rendah sesuai untuk mengekalkan paras gula dalam darah
12. Mengandungi 24 gram protein utuk setiap hidangan, cukup untuk merasa puas dan kenyang.

Banyak betul kelebihannya kan? :)

Cinch Shake Mix Shaklee – terdapat dalam 3 pilihan yang sedap iaitu Chocolate Shake Mix, Vanilla Mix dan Cafe Latte Shake Mix.



Perisa Café Latte


Perisa Coklat



Perisa Vanila

Mari pilih.. mari pilih :)

Testimoni ni best tau!
"Assalammualaikum...
Nak share sikit Testimoni diri sendiri:

Sejak mengamalkan konsep 3B Shaklee...
Bentuk badan yg sebelum ini agak besar skrg alhamdulillah....

Dengan memakan supplements Shaklee dgn teratur saiz yg "XXL" brtukar ke "XL" dan terus bertukar ke "L"....

Ada juga yg menegur badan semakin Slim...
Dgan pengambilan secara konsisten product SHAKLEE 3B ni... Bdan yg yang diidamkan terlaksana jua
"

Ni dia puan empunya badan,



Nampak perubahan yang ketara kan? Pengambilan Set Kurus yang lengkap lebih membantu untuk kesan yg maksimum.

Jika anda mempunyai bajet khusus dan perlukan konsultasi saya, jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah. Best kan kurus :)

Pm FB / whatsapp: Jannatul Fadilah 012-679 0484

#shakleekajang
#shakleekantanpermai
#shakleesemenyih
#shakleecheras
#WAHM
#5angka

Salam kasih sayang  ♡


No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...