Thursday, May 29, 2014

MASALAH DIABETES (KENCING MANIS) APA PENAWARNYA?

MASALAH DIABETES (KENCING MANIS) APA PENAWARNYA? - Selalu kita kaitkan masalah diabetes kronik dengan keadaan kaki berkudis, menakutkan hingga ada yang sampai berlubang-lubang kaki mereka. Perkara yang sama berlaku kepada emak sorang member Shaklee saya ni. Menakutkan namun usaha yang dibuat untuk membantu memulihkan penyakit Diabetes serta kaki berlubang emaknya terus dilakukan dengan pengambilan VIVIX Shaklee
 
 
 

Apa kata Azira yg saya nak share kat sini:

"Okeh ...nk share ngn korang testimoni mak ku sendiri yg amal vivix akibat DIABETES or KENCING MANIS...
  GAMBAR BEFORE : gambar tu bukan pic mak ku,tu ehsan dr google...xsimpan pun gamba yg real,masa tu lum mkn VIVIX lagi...so ku bg contoh caner gamba masa penyakit tu bermaharajalela ok

Gambar ehsan Google
AFTER : Real pic dr tapak kaki mak ku sendiri...baru je ptg td adik ku tangkap pic ni k..tinggal parut je..mmg mak kosisten n jg mkn jgk lepas amal vivix..


Gambar ehsan Azira


Kesan lain lepas amal vivix..

* Bacaan dr 16,17 turun 6,7 lebih kurang lah yer..tp yg betulnya mmg turun bacaan gulanya..
* mata sakit berdenyut sebulan sekali tu mmg ilang terus..rabun still de jgk cket tp xla seteruk sebelum makan VIVIX
* Kudis2 kencing manis dah xde..

Skang dlm pemantaun doktor lagi,cuma dah xde la seteruk dulu..

Korang, or mak ayah yg de penyakit mcm KENCING MANIS, STROKE, DARAH TINGGI, SLE, KANSER, better cuba..aku xkata leh menyembuhkan tp xcuba xtau kan..aku pun sendiri bg kt mak lepas kencing manis die da agak teruk..
  Vivix ni harganya mahal cket,tp kalo kesannya mcm kaki mak aku tu mmg xnyesal pun melabur.."

Begitulah jika sayang kepada ibu bapa. Harga mahal belakang kira. Yang penting kesihatan ibu bapa kita yang paling utama.

Nak cuba vitamin Shaklee? Boleh hubungi saya.
 
Salam kasih sayang  ♡

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...