Saturday, May 24, 2014

SAMPAI BILA NAK HIDUP BIASA-BIASA?

SAMPAI BILA NAK HIDUP BIASA-BIASA? - inilah status di wall FB saya pagi semalam. Saya telah berjaya keluar dari "hidup biasa-biasa" kepada kehidupan saya "kini". Lebih bahagia.. Alhamdulillah..

 Di kala orang lain sibuk bergegas ke ofis awal pagi, saya masih bersenang-senang menyiapkan Aien ke tadika pada pukul 7.30 pagi :)

Di kala ibu-ibu menyusu sibuk menyiapkan stok bekalan susu badan untuk anak yg ditinggalkan sepanjang 8 jam bekerja, saya bersuka-suka menyusukan Anieq Sufi di rumah sambil baring2 & bergolek2 depan TV :)

Seronok sambil bekerja da...ri rumah, boleh borak2 melayan kerenah anak2 yg kian membesar depan mata. Tak perlu lagi hantar ke taska pagi2, malam2 baru nak amik balik rumah. Oh..saya sangat CINTA keadaan ini!

Dulu saya perlu bekerja selama setahun untuk dapat bonus 5 angka, sekarang dengan bisnes SHAKLEE dari rumah sahaja saya mampu kecapi bonus 5 ANGKA SETIAP BULAN!

Sebagai anak, memberi belanja bulanan untuk mak menjadi kewajipan saya. Dulu bekerja makan gaji nak bagi mak rm300 sebulan pun berkira2..sekarang Alhamdulillah seronok bagi mak lebih RM2K sebulan.

Terbaru, syukur Alhamdulillah saya dah menyempurnakan ibadah 'haji kecil' UMRAH saya dengan penginapan di Hotel Hilton Tower, Mekah yg jaraknya cuma 50m sahaja dari Masjidil Haram. Perbelanjaan adalah hasil bonus Shaklee, maklumlah saya kan dah lama berhenti kerja makan gaji :)

Paling penting, usaha keras saya ganjarannya saya yg akan dapat. Bukan orang lain. Bukan bos. Bukan company tempat saya bekerja. Saya juga tak perlu kipas2 bos untuk dapat kenaikan gaji atau kenaikan pangkat. Dalam bisnes SHAKLEE, bos saya ialah ALLAH.. DOA dan MINTA pada-Nya.

Kini saya sedang dalam proses untuk bebas kewangan. Mungkin 2 tahun akan datang ia jadi kenyataan. Semuanya dengan bisnes SHAKLEE. Fokus kepada SATU, Insha Allah mudah nak handle.

Dengan bimbingan oleh mentor2 hebat barisan MASTER COORDINATOR SHAKLEE dari susur galur Master Haji Roslan Ghazali, Master Hajah Salwa Ahmad Ahmad dan Master Norita Idris, kami yakin bakal mengikut jejak langkah mereka yg telah berjaya dengan bonus hebat 6 angka setiap bulan!

Sertai kami dalam SHAKLEE untuk merubah kehidupan BIASA-BIASA anda menjadi LUAR BIASA! Bertindak sekarang!!!

Pm / whatsapp: Jannatul Fadilah 012-679 0484

#shakleekajang
#shakleekantanpermai
#shakleesemenyih
#shakleecheras
#WAHM
#5angka
Salam kasih sayang  ♡

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...