Wednesday, June 25, 2014

Beli Vitamin dapat DUIT!

Best bulan ni tau. Ada lebih kurang 5 hari setengah je lagi.

Siapa yang suka jaga kecantikan kulit, suka jaga kesihatan jantung, suka jaga hubungan intim suami isteri, suka cintan cintun, suka nak dapat duit lebih bulan-bulan.. suka bla.. bla.. bulan ni lah peluang korang nak dapatkan semua tu pada kadar untung yang best! Mana untungnya?? Meh baca sini:

Promosi Vitamin E bulan JUN 2014:

  PERCUMA 1 botol bila beli 6 botol (UNTUNG hingga RM149!)
 PERCUMA keahlian SHAKLEE yang BEST ini seumur hidup (UNTUNG RM75!)
  REBAT hingga RM30 (BONUS TUNAI pertama anda!)

Best ke tak best? Beli vitamin dapat duit! Sape yang nak bagi kita suka suki duit kan...

So pada korang yang selalu beli vitamin Shaklee, memang tak rugi daftar ahli. Bila cukup uv dalam sebulan, mesti dapat cash masuk akaun. Tak percaya? Meh baca ni, bak kata sorang mamat ni la..


 
 
Hahaha.. dia memang tak amik tahu pun uv berapa, sales berapa..yang dia tau dia beli vitamin bulan-bulan lepastu dapat duit! Dia ni adik bongsu saya, Mohd Solihen. Asalnya beli untuk makan sendiri. Alang-alang beli beratus-ratus RM sebulan kakak dia cadangkan daftar ahli. Boleh dapat cash bonus. Stok amik kat kakak dia ni la kan..uv biasalah akan bagi hujung bulan. Haritu dia bagitau ada duit masuk. Walau tak banyak pada dia RM25 tu tapi sape saje nak bagi kan ko beli vitamin kat farmasi pun tak dapat RM25 tau hehe..
Ni pulak sorang lagi yang happy bila dapat duit lepas beli vitamin Shaklee. Siap nak order lagi sebab dahla dapat vitamin, dapat lagi duit! Syok betul lah kan :)
 

 
 
 
Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi saya? Nak daftar ahli dan nak tahu cara? Jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah. Saya akan bagitau details.
Pm FB / whatsapp: Jannatul Fadilah 012-679 0484
 
#shakleekajang
#shakleekantanpermai
#shakleesemenyih
#shakleecheras
#WAHM
#5angka
Salam kasih sayang  ♡
 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...